Site Logo

MaraŞspor'u 1-0 galİp uĞurlayacaĞIz!

Kahramanmaraş Cesur Radyo 96.6'da DJ Herkül Kahramanmaraşspor 1969 Taraftarlar Derneği ve Anadolu Taraftarlar Federasyonu Genel Başkanı Alaaddin Devlet Ülger'i ağarladı. Ülger Giresunspor maçı hakkında plan ve organizasyonları anlattı.

Giresun-K.Maraş maçını, nasıl değerlendiriyorsunuz? Geçen senede play-off’lara katıldık ama elendik. Bu sene lig A’ya çıkmak istiyoruz, bu sene çıkma şansımızı nasıl görüyorsunuz?

Sadece 3 maçta Lig A’ya çıkacağız. Şimdiye kadar büyük başarılara imza attık, Maraş’ın yenme gücü var, zorlu gruptan çıktık. Grubun sonunda stress hakimdi yoğunluk hakimdi, İskenderun Demir Çelik bizi zorladı. Hanefi başkan K.Maraşspor’a çok çok emek verdi. Yönetime de taraftarada teşekkür ederiz. Görüyoruz ki bir bütünleşme var, bu yüzden başarıyı buluyoruz.

Kahramanmaraş’ı maçın favorisi görüyorum, başarıyla ayrılacağız. Giresunspor’u rahat yeneriz. Ondan sonra karşımıza kim çıkar bilemiyorum. 1. Turu atlayacağız, çok eminim. Sadece 3 maç var. Hocamız çok büyük emekler verdi. Takımımızdan hiç bir şüphemiz yok

Diğer takımların rakibi?
Demirspor’u tanıyoruz. Alanya ve Kırıkkale’nin şanslarını eşit görüyorum, ancak Alanya biraz daha üstün. Hangisi gününde olursa o takım yener.

Abdülkerim Durmaz hocanın defansif oynatması eleştirileri
Alaaddin bey bu konu hakkında Durmaz hocamızı savundu. "Her zaman defansif oynatmıyor. Hocamızın hedefi gol yemede gol atmak. Elindeki malzeme buna müsait, hocamızın bu kararına saygı duyuyoruz."

Bilal bey Kahramanmaraşlılar Derneği yardımcı başkanı İstanbul’un Bursa’ya 3 saatlik yol olduğunu bildirerek Bursa’ya yaklaşık 5 otobüs kaldıracaklarını belirtti. Bilal Ardıç: K.Maraş’ı yalnız bırakmayacağız Kahramanmaraşspor’a başarılar diliyoruz. Maraş’tan uzak bu tür başarılar bizi mutlu ediyor, gururlandırıyor.”
İzmir'den de Kahramanmaraşlılar Derneği başkanı Murat bey Bursa'ya bir otobüs göndereceklerini bildirdi. Haftasonu olsa 3 tane de gönderebileceklerini belirtti.

Cuma gününün programı
Alaaddin D. Ülger: "Maraşspor'u yarın uğurlayacağız. Maraşsporumuzun yöneticilierini ve futbolcularını moralle göndereceğiz. Konvoylarla uğurlamak istiyoruz.

Saat 19.00'da Hanefi Mahçiçek Tesislerinde toplanacağız. Takımımızı otobüse bindireceğiz ve havai fişek, davul-zurna konvoylar eşliğinde uğurlayacağız. Adeta 12. adam görevi yapacağız. Tüm hemşehrilerimiz bunu memleket görevi olarak görsünler. Kahramanmaraşsporumuz gurumuz, şerefimizdir. Moral anlamında 1-0 önde gönderelim."

Ayrıca DJ Herkül Bursa'nın tam bir futbol pazarı olduğuna işaret etti. Birçok Süper Lig ve Lig A kulüp menejerleri teknik direktörler maçları seyredecekler. Futbolcularımız ise buna göre güçlerini daha iyi sergileyecekler...

© Kahramanmarasspor.org Tüm hakları saklıdır.