Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR'UN İSMİ DEĞİŞTİ

Kahramanmaraşspor büyük bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attı. Kahramanmaraş’ın dev Dondurma markası ALPEDO Kahramanmaraşspor’a isim sponsoru oldu.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da güzel haberler peş peşe gelmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi peş peşe sponsorluk anlaşmaları yapan Kahramanmaraşspor’dan bir güzel haber daha geldi. ÇİMKO ile forma sponsorluğu anlaşması yapan kırmızı beyazlılar yeni sezon için Kahramanmaraşspor’da bir de isim sponsorluk anlaşması yaptı. Kahramanmaraş’ın en büyük Dondurma markalarından biri olan Alpedo ile yaptığı görüşmeler neticesinde anlaşma sağlandı ve bugün de basın toplantısı ile anlaşma duyuruldu. 2015-2015 futbol sezonunda Kahramanmaraşspor’un ismi “ALPEDO Kahramanmaraşspor” olarak anılacak.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Kahramanmaraşspor’umuzun 46. Yılı çok güzel başlamıştı ve birbirinden güzel haberler vermeye devam ediyoruz. Takımımız kampta ve hazırlık kampı çok verimli ve keyifli geçiyor. ÇİMKO’nun ardından bir büyük sponsorluk anlaşması daha yaptık. Kahramanmaraş’ımızın yüz akı olan Kervan ailesi ALPEDO markası bizim yüzümüz oldu ve Kahramanmaraşspor’umuz artık ALPEDO Kahramanmaraşspor olarak mücadele edecek. Verdikleri bu büyük destek bizleri çok mutlu etti. Kendileri Kahramanmaraşlı kimliğini en iyi yansıtan ailelerden biri ve iş dünyanın da yakından tanıdığı isimler. Bu anlaşma bir çok alanı kapsıyor ve birlikte yol arkadaşı olduk. Alpedo bizimle marka olmadı ama bizim için büyük bir yol arkadaşı oldu. Kahramanmaraş’ı temsil noktasında bu büyük görevi bizlerde üstlendik. Mustafa bey, Yaşar ve Sami beylere çok teşekkür ediyorum. Alpedo’nun sponsor olduğu her yıl şampiyonluk yaşadık bu sezonda inşallah şampiyonluğu birlikte kutlarız”dedi.

 

ALPEDO adına konuşan iş adamı Sami Kervancıoğlu ise “Bizler bu şehirde yaşıyoruz ve bütün Dünya bizi Kahramanmaraş kimliğimiz ile tanıyor. Bugün Dünya’nın bir çok noktasına gittiğiniz ALPEDO markasının altında Kahramanmaraş yazdığını görürsünüz. Bunu biz görev olarak biliyoruz ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Fatih bey de çok iyi tanıdığımız değerli bir iş adamı. Kendisi bu zorlu görevi üstlendi ve bu görevde bizim de kendisine destek olmamız gerekirdi. Biz de Kervan ve Alpedo ailesi olarak Kahramanmaraşspor’umuza hem maddi hem de manavi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ilettik. ALPEDO Kahramanmaraşspor her iki taraf içinde hayırlı ve mübarek olsun. Birlikte yürüyeceğiz ve daha büyük başarılar elde edeceğiz”dedi.

Kaynak:spor46