Site Logo

KELEŞ:''TEMPOMUZ İYİCE YÜKSELDİ''

Kahramanmaraşspor’un takım kaptanlarından Hüseyin Keleş, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, lige en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Keleş, 2. Ligin oldukça zorlu bir lig olduğunu ve bu bilinçle lig hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydederek, “Şunda takımımız oluşmak üzere ve oluşturulmaya da çalışılıyor. Bizim takımda çok iyi oyuncular var. Geçen sezon kadromuzda yer alan birçok arkadaşımız var. İskelet kadromuzu koruduk. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Zor bir lig olduğu için iyi hazırlanmamız lazım. Bunun bilincindeyiz” dedi.

Kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade eden defans oyuncusu, “Birinci etap kamp çalışmamız yorucu fakat neşeli geçti. Tabi Kahramanmaraş’taki hava şartları bizi zora sokmuştu. 2. Etap kampımızı ise hem kamp hem turnuva şeklinde sürdürüyoruz. Afyonda hem moral hemde güç depoluyoruz. Geçen seneden kalan arkadaşlar var. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. Onlarda çabucak bize alıştı. Gayet güzel ve neşeli bir ortamda kamp yapıyoruz. İyi çalışıyoruz. Tempomuz iyice yükseldi. Her geçen gün daha da artıyor. Bunun faydalarını ligde göreceğiz. İnşallah kazasız belasız bir kamp geçirip ve lige başlarız” diye konuştu.