Site Logo

Gİresun sevİncİ!

Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçları oynayacak olan Kahramanmaraşspor'un basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, kendileri gibi klasman grubundan gelen Giresunspor ile eşleştikleri için mutlu olduklarını söyledi..

Nalbantbaşı, klasman grubu maçlarını lider olarak tamamlayıp Türk Telekom Lig A'ya yükselme iddialarını sürdürdüklerini, Bursa'da oynayacakları yükselme maçlarında başarılı olup Kahramanmaraş'ı Türk Telekom Lig A'da temsil etme hedeflerini gerçekleştirmeye çalışacaklarını kaydetti.

Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçlarının 21-26 Mayısta Bursa'da oynanacağını, Kahramanmaraşspor'un ilk maçında Giresunspor ile karşı karşıya geleceğini ifade eden Nalbantbaşı, şöyle konuştu:
''İlk maçımızı 22 Mayıs 2007 Salı günü saat 16.00'da Giresunspor ile yapacağız. Bizim gibi klasman grubundan gelen bir takım olan Giresunspor ile eşleştiğimiz için mutluyuz. İyi bir kadroyuz ve Giresunspor'u yenip yolumuza devam etmeyi amaçlıyoruz. Çünkü, Türk Telekom Lig A'ya yükselen üçüncü takım olmayı çok istiyoruz.''

Yavuz Nalbantbaşı, Kahramanmaraşspor kafilesinin Bursa'ya 18 Mayıs Cuma akşam saatlerinde gideceğini belirterek, ''Araçlarımızla konvoy oluşturarak kent turu atacağız ve futbolcularımızı bu turun ardından Bursa'ya yolcu edeceğiz. Onları yüksek moralle Bursa'ya göndereceğiz'' diye konuştu. Nalbantbaşı, final maçı oynamaya hak kazanmaları halinde Bursa'ya taraftar da götüreceklerini bildirdi.