Site Logo

İZZET KAZANCI:''İYİ YOLDAYIZ''

Kahramanmaraşspor’un Sportif Direktörü İzzet Kazancı, iyi bir kadro kurduklarını söyledi.

Kırmızı- Beyazlı takım, Kahramanmaraş’taki 15 günlük birinci etap kamp çalışmalarını tamamladı. İlk etap kamp çalışmalarına eksiklerle başlayan ancak takıma yeni katılan oyuncularla birlikte verimli bir kamp süreci yaşayan Kırmızı- Beyazlılar, 2 günlük izninin ardından 15 Ağustos’ta Afyon da toplanarak, ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

Birinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Sportif Direktör İzzet Kazancı, ilk etapta fizik, kondisyon çalışması yaparak, güç depoladıklarını belirtti.

Kazancı, sorunsuz bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Birinci etap kamp çalışmamız eksiklerle başladı. Daha sonra mevcut futbolcularımız ile yeni transferlerimiz kampa katıldı. Şuana kadar 8 futbolcuyu kadromuza kattık ve onlarla birlikte oldukça verimli bir kamp dönemi geçirdik” dedi.

“İYİ, ETKİLİ VE VERİMLİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Kahramanmaraşspor’un Sportif Direktörü İzzet Kazancı Kahramanmaraş’ta başladıkları 1. Etap kampında, iyi, etkili ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Lige hazır bir şekilde girebilmek için kamp çalışmalarını en iyi şekilde geçirdiklerini dile getiren Kazancı, "Öncelikle iyi ve verimli bir kamp dönemi geçirdik. Mevcut kadromuzun yanı sıra takıma sonradan katılan arkadaşlarımızla uyum sürecini atlatmaya çalıştık. Şuanda takım hüviyetine bürünmeye başladı ve ligin başlangıcına kadar daha iyi hale gelecektir” diye konuştu.

“İYİ BİR KADRO OLUŞTURDUK”

İkinci etap kamp çalışmalarının da Afyon da yapılacağını kaydeden Kazancı, “1. Etap kamp sonrası takıma 2 gün izin verdik.  Teknik heyet ve futbolcularımız 2 gün süren iznin ardından Afyon’da toplanıp, ikinci etap kamp çalışmalarımızı yapacağız. İyi bir kadro oluşturduk. Transfer de istediğimiz oyuncuları aldık. Kampı da iyi geçirdiğimiz süreçte daha güçlü bir kadromuz olacak. Birinci etap kamp çalışmalarında takımımız güç depoladı. Fizik ve kondisyon çalışmaları yapan futbolcularımız, ikinci etap kamp çalışmalarında çok daha iyi bir performansa sahip olacak. Yeni transferler takıma uyum sağlamaya çalışıyor. Şuana kadar olumsuz hiçbir şey yok, her şey istediğimiz gibi gidiyor. Sezon başlangıcına kadar takımımız hazır hale gelecek” diye konuştu.