Site Logo

HAKAN VURAL KOÇASLAN KAHRAMANMARAŞSPOR'DA

Yeni sezon hazırlıklarına birinci etap kamp çalışmaları ile devam eden Kahramanmaraşspor diğer taraftan da eksik mevkilere oyuncu transfer etmeye devam ediyor.

Son olarak Stoper mevki için Menemen Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Hakan Vural Koçaslan’ı renklerine bağladı. Bir taraftan yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kahramanmaraşspor bir diğer taraftan ise transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında eksik mevkileri yeni transferle gidermeye çalışan kırmızı beyazlı ekip yeni sezona iddialı bir takım çıkarmak istiyor.  Son olarak stoper mevkiine takviye yapan Kahramanmaraşspor, Menemen Belediyespor’dan Hakan Vural’la 1 yıllık anlaşmaya vardı. Kahramanmaraşspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık ve kulüp yöneticileri katıldı.

“FUTBOLCULAR SAHADA, BİZ DIŞARIDA GÖREVE HAZIRIZ”

Daha önceki toplantılarda Stoper mevkiinde eksiklikleri olduğunu ve stoper transferi yapmayı düşündüklerini belirten Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Bugün burada yeni bir arkadaşımızla anlaştık. İnşallah kendisine, memleketimize, takımımıza faydalı olabilecek bir arkadaş, her zaman söylüyorum. Biz transfer yaparken insanlığına ve karakterine bakıyoruz. Hakan kardeşimizde bu noktada bizim yapımıza, aile yapısına uygun biri. Kendisi aslen Samsunlu. 28 yaşında stoper mevkiinde. Geçen toplantımızda belirtmiştim. Stoper mevkiinde eksikliğimiz var diye bugün stoperimizi de bularak eksikliklerimizi gideriyoruz.  Hakan da bu noktada yaptığımız nokta bir transfer, teknik heyetin ve referansların çok olumlu bulduğu bir isim. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. En son Menemen Belediyespor’da oynamış ve Şampiyonluk tatmış birisi, Alt yapısı Samsundan., Samsunda 5 sezon oynadıktan sonra oradan Adanaspor oradan ise Tarsus İdmanyurdu ve Menemen Belediyespor kariyeri ile yoluna devam eden biri. İnşallah hepimize hayırlı uğurlu olur. Hep birlikte bu sene Kahramanmaraşspor’un koyduğu hedefler doğrultusunda futbolcularımız sahada terlerini dökecek, biz yöneticiler ise idareci olarak dışarıda görevimizi yapacağız. Şehrimizin bayrağını olması gereken burca hep birlikte dikeceğiz” dedi.

“BAYRAĞIMIZ DAHA YUKARILARA TAŞIYIP HEDEFLENEN BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ”

Yeni sezonda Kahramanmaraşspor forması giyecek olan Hakan Vural imza töreninde yaptığı açıklamada, “Transferde emeği geçen sayın Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin şimdi daha iyi farkına vardım. Kahramanmaraş’ın daha önceden biliyordum büyük bir camia olduğunu. İnşallah burada bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Kulübümüzü Bayrağımız daha yukarılara taşıyıp hedeflenen başarıyı yakalayacağız. Allah’ım utandırmasın her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah” dedi.