Site Logo

ASLAN’A SAĞLI- SOLLU TAKVİYE!

Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, Dış transferde 2 futbolcu ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

2015-2015 futbol sezonuna çok ciddi adımlarla hazırlanan Kahramanmaraşspor, dış transferde sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk ve sol bek Mustafa Ünile 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Önümüzdeki yıl Spor Toto 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor dış transfere hızlı başlayarak nokta transferler yapmaya başladı.  Önceki gün Kahramanmaraşspor kulüp tesislerinde yapılan imza töreni ile Kahramanmaraşspor’a transfer edilen Mustafa Ün ve Emre Öztürk kendisini Kahramanmaraşsporlu yapan imzayı atarken, Kahramanmaraşspor’da bu transfer dönemindeki dış transferde 5 ve 6 imzasını gerçekleştirmiş oldu.

“MUSTAFA RESMİN BİR PARÇASI”

Güngörenspor’dan Kahramanmaraşspor’a kazandırılan 31 yaşındaki Sol bek oyuncusu Mustafa Ün ve Sağ kanat oyuncusu Emre Öztürk’ün imza töreninde konuşan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, oyuncular hakkındaki transfer çalışmalarının kısa bir süre içerisinde gerçekleştiğini belirterek, “Mustafa Ün Güngerenspor’dan transfer ettiğimiz bir arkadaşımız. En son Güngörenspor da oynamış birisim. Sol bek olarak sahada yer alacak. 1 yıllık anlaşma yaptık. Teknik heyetimizin tanıdığı güvendiği bir arkadaşımız. Geçen sezon şanssız bir sakatlık geçirmiş, biz kendisine fazlası ile güveniyoruz. Bu noktada kendisi burada Kahramanmaraşspor’un artık bir parçası, Futbol olgunluğu ve tecrübesi ile her yönü ile takıma abilik yapabilecek. Dediğim gibi biz kendine güvendiğimiz için tercihimiz oldu. Mustafa bu manada ailemize uyan resmin bir parçası. Her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum. İnşallah burada sağlıklı bir şekilde eski temposunu yakalayacak, Kahramanmaraşspor için terini dökecektir. Allah’ım öncelikle sakatlık vermeden sezon geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

“NEREYE GELDİĞİMİN FARKINDAYIM”

Güngörenspor’dan Kahramanmaraşspor’a kazandırılan 31 yaşındaki Sol bek oyuncusu Mustafa Ün ise, “Büyük bir camiaya geldim. Kendime güvenim sonsuz. İyi bir sezon geçirip takımıma faydalı olmak için elimden geleni yaparım. Hocama ve başkanıma bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“TEMENNİMİZ KALENİN BURCUNDA KAHRAMANMARAŞSPOR BAYRAĞINI DALGALANDIRMASIDIR”

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor ve Fethiyespor da geçiren bir diğer transfer Emre Öztürk hakkında konuşan Kulüp Başkanı Ceyhan, “Emre Öztürk arkadaşımızı aramıza kattık. Oda artık Kahramanmaraşspor ailesinden bir parçası. Karakteri ile bize çok uygun ve Türk futbolunda bilinen bir arkadaşımız. İnşallah o da bu sene Kahramanmaraş’taki taraftarla, şehirle, takımın kendi içerisindeki arkadaşları ile birlikte güzel bir sinerji yaratacak. Takımımızın hedefleri doğrultusunda ter dökecek. Mevki olarak sol ön ve sağ ön olarak takıma katkı sağlayacak. Alt yapısı Almanya’dan ve son olarak Fethiyespor da futbol oynamış ve 4 yıldan bu yana Türkiye deki kulüplerde forma giymiş. 1 yıllık kendisi ile sözleşme imzaladık. Bizim için önemli mevkilerde yer alan bir futbolcu, gol yollarında etkili olacak bir futbolcu. İnşallah Kahramanmaraşspor’umuzu hak ettiği yerde yani Kalenin burcunda Kahramanmaraşspor bayrağını dalgalandırmasıdır. Allah’ım sakatlıksız bir sezon geçirmesini temenni ediyorum” dedi.  

“İYİ KADRONUN İYİ PARÇASI OLACAĞIM”

Başarılı oyuncu Emre Öztürk, Kahramanmaraşspor bildiğimiz büyük camiası olan köklü bir kulüp. Burada olmaktan çok mutluyum. Kahramanmaraşspor bu sezon büyük bir hedefi var ve iyi bir kadro kurdular. Bende bunun bir parçası olacağım. Transferim de emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.