Site Logo

Taraftarlardan KMS'YE TatlI İkramI

Yeni sezon hazırlıkları için çalışan Kahramanmaraşspor’a Kahramanmaraşlı spor severlerden tatlı dopingi uygulandı.

2015-2016 Futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’a, Kahramanmaraşspor’u hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftardan tatlı dopingi yapıldı. Antrenman sonrası Karhamanmaraşspor antrenman sahasında yapılan kısa süreli programdan futbolcular ve teknik heyet oldukça memnun oldular.

Kahramanmaraşspor’u iyi gün kötü gün demeden her an her saniye gerek kendi sahasında gerekse de deplasmanda hakkıyla destekleyen Kahramanmaraşspor taraftarı, antrenmanlarda takımı yalnız bırakmıyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yöneticisi Ömer Gürlek ve Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğine gönülden Bağlı Kahramanmaraş sevdalısı Ali Koca ve Abdulkadir Gülmez Sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor’a tatlı dopinginde bulundu. Yapılan Programda futbolcuların bir hayli neşeli ve morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Yapılan program sonunda kısa bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftar Derneği Yöneticisi Ömer Gürlek, Büyükşehir Spor Taraftarları Derneğine gönülden Bağlı Kahramanmaraş sevdalısı Ali Koca ve Abdulkadir Gülmez yaptıkları açıklamada,  biz her zaman bu takımın yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Biz taraftarlar olarak her maçta tribünde yerimizi alarak doksan dakika boyunca takımımızı destekliyoruz.  Her zaman olduğu gibi dün takımımızın yanındaydık, bugünde yanındayız yarında yanında olmaya devam edeceğiz inşallah. Tabi takımı yalnızca sahada maçlarda desteklemek yetmiyor. Biz zaman zaman antrenmanlara da gelerek küçük sürprizlerle takımımıza moral aşılamaya çalışıyoruz. Bugün bu etkinliklerden birini gerçekleştirdik ve takımımıza antrenman sonra tatlı ikramında bulunduk. Tabi öncesinde antrenmanı izledik ve sporcularımızın morallerinin bir hayli yerinde olduğunu gördük ve bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

‘BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN TARAFTARIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yapılan sürprizden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bizim taraftarımızın bize olan inancını bu şekilde yanımızda olarak göstermeleri bizi ziyadesi ile mutlu etti dedi. Zor günlerinde her zaman yanlarında olan taraftara bir kez daha teşekkür eden Ceyhan, biz Kahramanmaraşspor’u devraldığımız günden beri çetin bir mücadele içerisindeyiz. Bu mücadelede bizim her an her saniye yanımızda olan taraftarlarımıza, bize gönül vermiş insanlara ben burada bir kez daha teşekkür ediyorum. Sezonun başlamasına çok az bir süre kaldı ve takımımız sezona hazırlanıyor. Bu zorlu süreçte taraftarımızı antrenmanlarda her an her saniye yanımızda görmekten bizler çok mutlu oluyoruz. Onlar bize inandılar bizde inandık inat ettik Şampiyonluğa göz diktik” ifadelerini kullandı. 

Haber: İlker YİYEN