Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR İLK İDMANINI YAPTI

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor 2015-2016 futbol sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.  

Teknik Direktör Mehmet Erdal Alparslan yönetiminde ilk idmanını yapan kırmızı-beyazlılar 12 Şubat Stadyumunda sezon hazırlık kampına başladı. Dün ilk antrenmanlarına başlayan Kahramanmaraşspor Bugün Kapıçam da Kros çalışmaları ile hazırlıklarını sürdürecek. Takım Sabah erken Saatlerde Kapıçam da çalışmalara başlayacak.

KAHRAMANMARAŞSPOR EVİNDE KAMP YAPACAK

Kahramanmaraşspor, sezon hazırlık kampını ilk etabını kendi tesislerinde yapacak. Kırmızı-beyazlılar sezon hazırlık kampını 2. Etabını ise dışarda yapmayı planlıyor. Kampın en az 15 gün süreceği de yine gelen bilgiler arasında yer alıyor.

KMS FUTBOL AKADEMİSİ YEŞERİYOR

Geçtiğimiz dönem kurulan Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi yeşermeye başladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor’un Futbol Akademileri, taraftar ürünleri (Store), KMS Spor Kafe gibi dikkate değer projeleri ile Kahramanmaraşspor’a farklı değer katarken ileriye yönelik çalışmalarda dikkatlerden kaçmaz oldu.

“ALLAH’IM KAZASIZ SEZON NASİP ETSİN”

20 Temmuz Pazartesi günü çalışmalarını 12 Şubat Stadyumunda Erdal Alparslan kordinesinde gerçekleştiren sezon başı çalışmasında Basın mensuplarına bilgiler veren Kulüp Başkanı Ceyhan, sezonun kazasız belasız atlatılması temennisinde bulunarak şu açıklamalara yer verdi. Yeni sezona başlıyoruz. Tabi Kahramanmaraşspor’un durumu ortada Şuanda bir barda suya ihtiyacımız var. Maddi anlamda zor günler geçiriyoruz ve kıt imkanlarla transferler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah destek anlamında sesimizi duyan olur ve Kahramanmaraşspor bulunduğu durumdan kurtulur ve sezonu iyi bir şekilde kazasız belasız bir şekilde atlatır” dedi.  

“ALT YAPIDAN KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERİ KAZANACAĞIZ”

Kahramanmaraşspor’un bundan sonraki süreçte anlık başarıları kovalamayacağını belirten Ceyhan, kalıcı başarılar için ter dökeceklerini kaydetti. Bunun için de ilk adım olarak alt yapıya ciddi bir yatırım yapacaklarını ifade eden Ceyhan, Kahramanmaraş’ın gençleri Kahramanmaraşspor’da top koşturacak. İleriye dönük büyük bir projemiz var. Bu da “Kahramanmaraşspor Futbol Akademisi” 15 Ağustos itibari ile başlıyoruz. 3 oyuncu da olsa, 33 oyuncu da olsa startı hemen vereceğiz. Merkezde başladıktan sonra Futbol Akademimizi ilçelerimize de yaymayı hedefliyoruz. Şuanda Futbol Akademisini aktif hale getirdik. Ağustos ayında da bunun startını veriyoruz”dedi.

“KAHRAMANMARAŞLI GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIM”

Kahramanmaraşlı gençlere değer verdiğini ifade eden Başkan Ceyhan, “Ben bir Kahramanmaraşlı olarak Bu güzide takımın bayrağını doğru yerde, doğru şekilde dalgalandırmaya çalışacağım. Bu işteki 2’inci sosyal sorumluluğum da budur. Kahramanmaraşlı gençlerin önünü açacağım. Bu benim sosyal görevimdir. Tabi bunu yaparken şehrin ileri gelenlerinden desteğini de istiyoruz. Biz burada elimizden geleni yapacağız. Memleket için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Takımın borçları açısından rahatlatacağız” dedi.  

Haber: İlker YİYEN