Site Logo

Ahmet Bellİ'den Taraftarlara İftar

Kahramanmaraşlı genç iş adamı Ahmet Belli, 300 kişilik bir gönüllüler iftarı düzenledi. Kahramanmaraşspor aşıkları Kolcuoğlu'nda iftar yaptı. 

Kahramanmaraşlı genç kuşak başarılı iş adamlarından ve Kahramanmaraşspor camiasının sevilen simalarından olan Avukat Ahmet Belli, gönüllüler iftarı ile yaklaşık 300 kişiyi Kolcuoğlu'nda iftar da buluşturdu. Kahramanmaraşspor taraftarlarının ve tribün liderlerinin oluşturduğu kalabalık birlikte iftar yaptı. Milletçi Hareket Partisi Eski İl Başkanı Salman Özdoğan, Kahramanmaraşsporlu yöneticiler, tribün liderleri ve çok sayıda gazetecinin de katıldığı iftar proğramı 3 saat sürdü. 

İftar proğramında konuşan Ahmet Belli, "İftar davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan ayı inançlarımızı güçlendirme açısından birlik ve beraberliğimizi perçinleme açısından sadece tüm islam alemi için değil tüm dünya toplulukları için önemli ve kutsal bir aydır. Çünkü bu ay tüm müslümanlar savaştan açlıktan yoksulluktan hastalıktan etkilenenlere yardım eli uzatıyor ve tüm dünya topluluklarına örnek bir davranış modeli sergiliyor. Bu itibarla hepinizin bu mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum ve başta başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelesinde şehadete yürüyen şehitlerimiz ve geçtiğimiz ay hakkın rahmetine kavuşan merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel için dua ve fatihalarınızı esirgememinizi rica ediyorum"diye konuştu.