Site Logo

KahramanmaraŞspor'un hedefİ Lİg A

Lig B 5. Klasman Grubu maçlarını lider tamamlayan Kahramanmaraşspor'un basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, yeni hedeflerinin Kahramanmaraş'ı Türk Telekom Lig A'da temsil etmek olduğunu söyledi.

Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, bugünden itibaren, Ankara'da oynayacakları Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçlarını düşünmeye başladıklarını belirtti.

Klasman grubu maçlarının sonuncusunu dün deplasmanda Cizrespor ile yaptıklarını ve sahadan 3-1 galip ayrıldıklarını ifade eden Nalbantbaşı, ''İyi futbol oynayarak kazandığımız bu galibiyet bizi Türk Telekom Lig A'nın kapısına taşıdı'' dedi.

Nalbantbaşı, Kahramanmaraş'ı Türk Telekom Lig A'da temsil etmeyi hedeflediklerini ve bu hedeflerine ulaşmalarının imkansız olmadığını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Klasman grubu maçlarımızı lider tamamlamayı başardık, bu başarı nedeniyle futbolcularımızı ve teknik kadromuzu kutluyoruz. Şimdi önümüzde daha önemli ve daha zor bir hedef var. Kahramanmaraş'ı Türk Telekom Lig A'da temsil etmeyi hedefliyoruz. İyi bir takımız ve çok zor bir grupta mücadele ederek Türk Telekom Lig A'ya yükselme şansını yakaladık. Ankara'da oynayacağımız maçlarda da başarılı olacağımıza inanıyoruz.''

Nalbantbaşı, Türk Telekom Lig A'ya yükselmek için Ankara'da oynayacakları maçların hazırlıklarına yarın başlayacaklarını bildirdi.