Site Logo

SPORCU 'TESİS' DİYE YIRTINIYOR; İDARECİLER ÇÜRÜMEYE BIRAKIYOR

MİNİ ANTRENMAN SAHALARININ DURUMU İÇLER ACISI

Kahramanmaraş'ta Belediye Spor Kompleksi içerisinde bulanan mini antrenman sahalarının durumu içler acısı bir hale geldi.

Geçmiş dönemde Kahramanmaraşspor'un ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'un profesyonel takımlarının da antrenman yaptığı ve son dönemlerde de alt yapı çalışmalarında kullanılan Belediye Spor Kompleksi içerisinde yer alan mini futbol antrenman sahası adeta bir tarla görünümüne büründü.

 

Belediye Spor Tesislerinde bulunan mini antrenman sahası adeta kaderine terk edilmiş durumda görünüyor. Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde Hanefi Mahçiçek Stadyumunun da yer aldığı Belediye Spor Tesisleri içerisinde bulunan ve birçok takımın antrenman için kullandığı mini antrenman sahasının durumu içler acısı hale geldi.

 

Kahramanmaraşspor, Büyükşehir Belediyespor ve bazı amatör takımların antrenman yaptıkları doğal çim yüzeyli mini antrenman sahası bakımsızlıktan adeta bir tarla haline geldi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü'nün bünyesinde bulunan tesisin çevresinde ise harabe görüntüler yer alıyor. Milyonlarca lira harcanarak meydana getirilen tesislerin daha sonra bu şekilde terk edilmesine ise bir anlam verilemiyor.

Kaynak: Guncel46.com