Site Logo

BAŞKAN CEYHAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Geçtiğimiz sezon zor durumdaki Kahramanmaraşspor’u alarak şehrin takımını tekrar şehre kazandıran Mehmet Fatih Ceyhan’dan bir örnek davranış daha.

Başkan Ceyhan Sivas’ın Altınyayla Kaymakamlığına bağlı köy okullarına spor malzemesi yardımında bulundu. Kahramanmaraşlı öğretmen Hakan Demirbanka’nın görev yaptığı yerde maddi imkansızlıklar nedeni ile küçük öğrenciler spor yapma imkanı bulamıyordu. Genç öğretmen bu doğrultuda Kahramanmaraşspor kulübü başkanı Fatih Ceyhan’a okullarına yardımda bulunmasını talep etti. Başkan Ceyhan bu talebi geri çevirmedi ve köy okuluna spor malzemesi yardımında bulundu.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ”

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız başkan Ceyhan: “ Çok zor bir sezon geçirdik ve sezon başında planladığımız gibi kümede kalmayı başardık. Kahramanmaraşspor camiası olarak şehrimize ve ülkemize elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Hakan kardeşimiz bizleri aradı ve çalıştığı yerde bir takım imkansızlıklar yaşadıklarını söyledi. Bizlerde elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. Altınyayla Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Durgut bey de bizlere bir teşekkür belgesi göndermiş. Bende huzurlarınızda kendilerine teşekkür etmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda Kahramanmaraşspor’un imkan ve olanaklarını daha üst seviyelere taşır ve ülke sporuna ve gençlerimizin yetişmesine daha büyük katkılar sağlarız” diye konuştu.

“BAŞKAN CEYHAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kahramanmaraşlı öğretmen Hakan Demirbanka ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle Kahramanmaraşspor başkanı Mehmet Fatih Ceyhan’a teşekkür ediyorum. Sonuçta bir kırsal bölgede yaşıyoruz ve olanaklarımız sınırlı. Gençlerimizi spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Bu örnek davranış ile Kahramanmaraş’ın adı başka şehirlerde de sempati kazanıyor. Emeği geçen herkese şahsım ve Altınyayla Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Gökhan DÖKÜCÜ