Site Logo

KahramanmaraŞ BüyükŞehİr Spor TaraftarlarI DerneĞİ AçIldI

Kahramanmaraş’ta uzun süredir faaliyet gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği, yapılan coşkulu törenle dernek lokalini faaliyete geçirdi. Lokal binası önünde gerçekleştirilen açılışa Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi ve çok sayıda taraftar ve eski spor kulüpleri yöneticileri katıldı.

 

“DERNEKLER BİRLİKTELİĞİMİZİ SAĞLAYACAK”

Yapılan törende açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, insanları bir araya getiren bu tür yerlerin açılmasını son derece önemli bulduğunu ifade etti. Ceyhan, “Bugün burada Kahramanmaraş ilinin spor noktasında kurumsallaşması adına önemli bir adım daha atıyoruz. Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Lokal binamızın açılışı için buradayız. İnşallah bu tür etkinlikler gelişerek devam eder. Birlikteliğimizi sağlayacak bu tür ortak faaliyetlerin çoğalmasını da istiyoruz. Ben bu tip olayları fazlasıyla önemsiyorum” dedi.

 

“TEMAŞA SPORUNDA EN ÖNEMLİ YER FUTBOLDUR”

Törende konuşma yapan bir diğer isim de Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Hanefi Mahçiçek oldu. Konuşmasına Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği yönetim kurulu başkanı Dursun Özçelik’e teşekkür ederek başlayan Başkan Mahçiçek, futbolun ne kadar önemli bir olgu olduğuna değindi. Mahçiçek, “Ben bugün burada öncelikle bizi bir araya getiren Dursun Bey’e çok teşekkür ediyorum. Böyle bir mekanın açılışında bulunmaktan da mutluyum. Temaşa sporunda en önemli yer futboldur. Bir spor aktivitesi düşünün ki on binleri yüz binleri bir araya getiriyor. Böyle bir kitle sporu olan futbolun tabi ki oynandığı alanlardaki memleketlerin tanıtımına, gelişmesine ve ekonomisine ciddi katkıları var” dedi.

 

‘BU TAKIM BİZİM’

Son olarak kürsüye çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, öncelikle Kahramanmaraşspor Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’a Kahramanmaraşspor’a destek olunması gerektiğini söyledi. Özçelik, “Bugün bu yoğunlukta buraya gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben yıllardan beri tribünde gördüğüm arkadaşlarımın çocuklarını iyi bir taraftar olarak yetiştirmeleri istiyorum. Ben burada Kahramanmaraşlı hemşerilerime seslenmek istiyorum. Bu takım bizim. Kahramanmaraşspor hepimizin hepimiz Fatih Mehmet Ceyhan gibiyiz. Bu takıma sahip çıkmalıyız. Ben her konuda Fatih Mehmet Ceyhan’a destek olmasını istiyorum” şeklinde konuştu.