Site Logo

BUNLAR DA GİZLİ KAHRAMAN...!

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor tesisleri çalışanları ile bir araya gelerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kahramanmaraşspor tesislerinde çalışan hizmetlileri bir araya toplayan Başkan Ceyhan, Kahramanmaraşspor’un ligde kalmasında emeği geçen fakat futbolcular kadar göz önünde bulunmayan tesis çalışanlarına aşçısından odacısına kadar herkese teşekkür etti. Kahramanmaraşspor Kulüp Tesisi’de çalışan hizmetliler futbolcular, yönetim ve teknik ekibin tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bugünkü başarının gizli kahramanları oldular.
‘ONLARIN EMEĞİ GÖZ ARDI EDİLMEZ’
Yaptığı toplantıda ayrı ayrı herkese teşekkür eden Ceyhan, “ Biz Kahramanmaraşspor olarak çok zor günler geçirdik ve nihayetinde mutlu sona ulaştık. Bizim bu başarıyı elde etmedeki en büyük etken inancımız oldu. Bunun yanında da tabi bizim için çalışan, bu camia için, bu şehir için çalışan futbolcularımız ve burada bulunan emekçi kardeşlerimiz oldu. Ben burada hepsine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar bu camianın gizli kahramanları” dedi.