Site Logo

Futbol Akademİsİ Hayata Geçİyor

 Geçtiğimiz sezonun başında Karamanmaraşspor’u devir alan Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor için düşündüğü projeleri bir bir hayata geçiriyor. Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan tarafından hayata geçirilen projelerden bir tanesi de Spor Akademisiydi.

Başkan Ceyhan önderliğinde hayata geçirilen ve geleceğin yıldızlarını oluşturacak ve öncelikle Kız-Erkek Basketbol branşlarında hayata geçirilen Spor Akademisi açıldı. 6-17 yaş grupları arasında kayıtları başlayan basketbol ve futbol branşlarında şimdilik hayata geçirilen Spor Akademisi, erken kayıt indirimi ile 30 Mayıs’a kadar devam edecek.

2015-2016 sezonu itibari ile uygulamaya geçirilecek olan Spor Akademisi’ne erken kayıt indirimi uygulanırken, kayıtlar Aksu Sürücü Kursu ilerisi, Efendioğlu Kasabı karşısındaki adreste bulunan Kahramanmaraşspor Store ve Cafe’den ve kayıtlar yapılırken, www.1969kms.org internet adresinden de bilgi alınabilir. Kahramanmaraş Store ve Cafe dışında ise hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri de Piazza AVM’de stant açılarak buradaki başvuru bürosunda da kayıtlar alınabilecek.