Site Logo

TARAFTAR GRUPLARINDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, kaderinin belli olacağı maça sayılı günler kala aktif bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Takım olarak sıkı bir antrenman programı ile maça hazırlanan futbolcular fiziksel ve taktiksel çalışmaların yanında mental açıdan da bu maça konsantre olmaya çalışıyor. Kahramanmaraşspor kendi kaderini belirleyeceği bu maçta diğer takımlarında kaderini belirleyecek. Ligde düşme potasında yer alan Tepecikspor, Düzyurtspor ve Gölbaşıspor gibi takımların kaderini Kahramanmaraşspor etkileyecek. Kahramanmaraşspor için hayati değer taşıyan bu maçta taraftarın da büyük payı olacak. Bu noktada Kahramanmaraşspor’un taraftarlardan sorumlu yönetici Hacı Mehmet Gündeşli, taraftar temsilcileri ve amigolarla bir araya gelerek hafta sonu oynanacak olan maçın taraftar açısından değerlendirmesini yaptı.


ORGANİZASYON MÜKEMMEL OLACAK

 Kahramanmaraşspor store’de yapılan toplantıda hafta sonu oynanacak maç için iyi bir organizasyon yapılması görüşüldü. Kahramanmaraşspor için son derece önemli olan bu maçta taraftarın etkisi büyük olacak. Ligin son maçında kendi saha ve seyirci avantajını iyi kullanmak isteyen Kahramanmaraşspor, işi sıkı tutarak taraftarla ortaklaşa hareket ediyor.


‘BU MAÇI ALMAKTAN BAŞKA ÇAĞREMİZ YOK’

Gerçekleştirilen toplantıda taraftar temsilcilerine ve amigolara maçın öneminden bahseden Hacı Mehmet Gündeşli, birlik beraberlik içinde bu işin üstesinden geleceğiz diyerek şunları ifade etti: “Hepinizin bildiği gibi Kahramanmaraşsporumuz zor günler geçirdi. Her şeye rağmen elimizden geleni yaparak bu takımı ligde tutma adına büyük çabalar saf ettik. En son yaptığımız teknik kadro değişikliği de bize ve takımımıza yeni bir ivme kazandırdı ve belki de şu an tüm olumsuzluklara rağmen olabileceğimiz en iyi noktadayız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve artık final maçındayız. Biz Kahramanmaraşspor yönetimi olarak her zaman taraftarımızla iç içe olduk. Tabi taraftarımız da bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bize verdikleri desteklerden dolayı bir kez daha ben kendilerine teşekkür ediyorum. Sözümün başında da dediğim gibi biz artık finaldeyiz ve bu son maçımız inşallah bunu da alıp bu yıl bu ligde kalmak istiyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi bir aileyiz ve bu işi hep birlikte başaracağız. Buradan Kahramanmaraşspor taraftarına sesleniyorum bizi bir kez daha en iyi şekilde desteklesinler ve bu zorlu mücadelenin sonunda galip gelerek bu işi başaralım. Hep birlikte olursak hepimiz bir bütün olursak bu maçı alırız.”