Site Logo

FİNALİNDE FİNALİNDEYİZ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Alaaddin Demirözü, “ Biz buraya bir amaç için geldik ve bu hafta finalinde finalindeyiz” dedi 

Sezonun başında Yavuz Hastoprakçılar ile başlayan Kahramanmaraşspor, istenilen sonuçları alamayınca takımda kan değişikliğine giderek, ligin bitmesine 5 hafta kala geçmişte Kahramanmaraşspor ile elindeki imkanlarla başarı yakalamış Alaaddin Demirözü ile anlaşmıştı. Tecrübeli teknik adam takımı devraldığı günden bu yana kısa zamanda takıma uyum sağlayarak takımın başında çıktığı 4 maçta 8 puan topladı. Takımın başına geçtiği ilk hafta grup lideri Bandırmaspor’u deviren tecrübeli teknik adam ve ekibi hiç maç kaybetmeyerek Kahramanmaraşspor’un ligde kalması adına çok değerli puanlar topladılar.

‘KAHRAMANMARAŞSPOR’U LAYIK OLDUĞU YERDE TUTACAĞIZ’

Takımı devraldığı günden bu yana geçen süreyi değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Biz buraya bir amaç uğruna, bir görev uğruna geldik ve üzerimize düşen her neyse elimizden geleni yapacağız” dedi. Demirözü: “ Biz buraya geldiğimizde 5 tane final maçımız var dedik ve artık bu işin sonuna yani finalinde finaline geldik. Geriye dönüp baktığımızda çıktığımız 4 maçta 8 puan topladığımızı görüyoruz. Bu bizim için önemli çünkü çıktığımız bir maçı kaybetseydik Pazarspor galibiyeti bize yetmeyecekti ve diğer maçların sonuçlarını bekleyecektik. Ben, ekibim, yönetim ve futbolcularımla bu işi başaracağız. Biz bu takımı layık olduğu yerde tutacağız” ifadelerini kullandı.

SON MAÇ SON FİNAL

Kendilerine güvenmiş bir taraftarın ve yönetimin olduğunu ifade eden Demirözü sözlerine şu şekilde devam etti: “ Biz buraya geldiğimizde bir güven ortamı vardı ve bunun dışında halkta bizi son derece sıcak karşıladı. Ortada bir güven var ve biz bu güveni Allah’ın izni ile boş çıkarmayacağız. Ben buradan taraftara halka ve yönetimimize bize bu kadar güvenip son derece sıcak davrandıkları için teşekkür ediyorum. Son maç son final diyoruz ve bu finali de alıp bu takımı bu ligde tutacağız.”

‘BU BİR EKİP İŞİ’

“Ben geldiğim günde söyledim ve şimdi de söylüyorum. Ben tek başıma bu işi başaramam. Şu an biz hiç maç kaybetmedik ve bu bizim için bir başarıdır. Bugün bu noktadaysak bu bize güvenen yönetimin, ekibin, futbolcuların ve bizi stadyumda hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarın sayesindedir. Ben 4 yıl önce burada sadece 200-300 kişinin önünde oynarken bugün Kahramanmaraş taraftarı gücüne güç katmış ve artık biz binlerce kişinin önünde oynuyoruz. Bu başarıdaki en önemli etken herkesin bir olmasıdır.”

‘SON MAÇIN SON DÜDÜĞÜNE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ’

“ Buraya geldiğimiz günden beri söylüyoruz. Başkanımızın da dediği gibi biz her maçı final maçı olarak gördük ve şimdi son final maçına geldik. Ben ekibime ve futbolcularıma güveniyorum. Biz Allah’ın izni ile bu maçı da alıp Pazar günü maçın oynanacağı 12 Şubat Stadyumunu bayram yerine çevireceğiz.”

‘12. ADAMI YİNE YERİNDE GÖRMEK İSTİYORUZ’

“ Kahramanmaraşspor bu şehrin önemli bir takımı ve gruptaki diğer takımlardan çok daha önemi olan bir takım. Grupta birçok takım ilçe takımı fakat Kahramanmaraş büyük bir şehrin takımı ve bu takım daha üst liglerde mücadele etmeyi fazlasıyla hak ediyor. Tabi tüm bunlar bir anda olacak işler değil ve her şey yavaş yavaş olur. Şimdi tek hedefimiz bu takımı layık olduğu yerde tutmak ve hemen arkasından önümüzdeki sezon için hazırlıklara başlamak. Dediğimiz gibi finallerin final maçına geldik. Biz taraftarımızı yani 12. Adamımızı Pazar günü yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bize inandırlar güvendiler bizde onlara inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu yüzden final maçında onları yanımızda görmek istiyoruz.”
Haber:Serkan Ardıç