Site Logo

BİZ HAZIRIZ YA SİZ....

 

Esprilerin havada uçuştuğu store ziyaretinde futbol oynadıkları zamana özel atışlarda bulunarak hasret giderdiler.

 

Kahramanmaraşspor’un emektar futbolcuları Kahramanmaraşspor Store’de bir araya gelerek alış veriş yaptı ve Kahramanmaraşspor’a destek oldu. Kahramanmaraşspor’da yıllar önce futbol oynayan ve kırmızı beyazlı ekibin formasını terletmiş eski futbolculardan Ali Seyit Sevin, Nuri Selimoğlu, Mehmet Şeker, Ferhat Özdemir ve İzzet Kazancı yıllar sonra Kahramanmraşspor Store’de bir araya gelerek hasret giderdiler. Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık ve yönetimden birkaç isimin de bulunduğu programda yıllar sonra tekrar Kahramanmaraşspor forması giyen futbolcular duygu dolu anlar yaşadılar. 
‘KITLIKTA VERİLEN LOKMA UNUTULMAZ’
Programla yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Takım olarak zor günler geçirdik ve zor günümüzde uzatılan bir el bizim için çok değerlidir ve biz zor zamanlarımızda yanımızda olanları asla unutmayız” dedi. Pazar günü oynanacak olan maçın ciddiyetine de değinen Ceyhan, “Pazar günü ciddi bir hayati maçımız var. Bizim için ölüm kalım maçı. Bu olayın hassasiyetini ve önemini bilerek ve inanarak buraya gelip bize destek veren eski Kahramanmaraşsporlu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kıtlıkta verilen lokma unutulmaz. Manevi destek bize bizden futbolcu arkadaşlara mutlaka yansıyacak. Bu birlikteliğin sonucu ve bu inancın zaferi olarak pazar günü galip gelip ligde kalacağız. Galibiyetimiz şimdiden memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Hepsinin yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı.
‘KMS STORE İLE İLGİLENEMEDİK’
Konuşmasının devamında Kahramanmaraşspor’un kurumsallaşması adına önemli atacaklarına da değinen Başkan Ceyhan, “Biz kulüp olarak kurumsallaşma adına önemli adımlar atıyoruz. Bu adımlardan bir tanesi de şu an içinde bulunduğumuz Kahramanmaraşspor Store ve Cafe’dir. Hepinizin bildiği gibi takımımız zor günler geçirdi ve biz kulüp olarak bu takımı ayakta tutmak kaldırmak için sizlerinde desteği ile elimizden geleni yaptık. Takımımızın bulunduğu kritik durumdan dolayı biz Store ile gerektiği kadar ilgilenemedik. Ancak bundan sonraki süreçte buradaki ürün çeşitliliğini de arttıracağız ve burayı karargah olarak kullanacağız” dedi.
‘BİZ İNANDIK SİZLERDE İNANIN’

Kulüp Başkanı Ceyhan’dan sonra bir teşekkür konuşması yapan Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık, birlik beraberlik mesajları verdi. Fındık konuşmasında: “ Biz yönetim olarak, futbolcular ve teknik ekip olarak varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Bizim yanımızda olan herkese ben buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün burada geçmişte Kahramanmaraşspor için ter dökmüş insanlarla beraberiz. Onlar bizi bu zor günlerimizde yalnız bırakmadılar ve maç günü de formalarını alıp takımımızın yanında olacaklar. Ben kendilerini bugün burada olup bize destek verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu işi başaracağız. Gelin birlik olalım ve Pazar günü 12 Şubat stadını dolduralım” ifadelerini kullandı.

‘FORMAMIZI ALIP SAHADA OLACAĞIZ’
Programa katılan Kahramanmaraşspor emektar futbolcularından Ali Seyit Sevin, yaptığı konuşmada Karhamanmaraşspor’un hak ettiği yerin çok daha üst ligler olduğuna değinerek bu takımın üst liglerde olması için hakkıyla desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Sevin, “Gelinen bu noktada ikinci ligde kümede kalmak çok önemli ve çok zor bir şey. Bu noktada yönetim kurulu ve başta Fatih başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese minnettarız. Pazar günü dualarla ve azimle başlangıç puanı ile ayrılıp ligde kalacağız. Kahramanmaraş için ekmek ve su gibi ihtiyacı olan bir noktada takımın ikinci ligde kalması çok önemli. Bu yükü tek başına üstlenen başkanım ve yönetim kurulu çok büyük bir iş başarmış olacak. Bu takımı sahipsiz bırakmamak ve destek olmak gerek. Maddi ve manevi tüm herkesi desteğe davet ediyoruz. Bugün burada Kahramanmaraşspor’da futbol oynamış büyüklerimiz ve küçüklerimiz bir araya geldik. Pazar günü formamızı giyip sahada olacağız. Formamızı da özlemişiz. Pazar günü güzel bir galibiyet alacağız. Bu takımın sadece bu zorlu dönemde değil bundan sonraki dönemde de çok büyük desteğe ihtiyacı var. Bu takıma yakışan yer birinci lig ve süper lig. Bu açıdan da herkesin destek olması Kahramanmaraş için çok önemli. Ben Kahramanmaraşspor’da forma giymiş bir futbolcu olarak bu desteğin de olacağına inanıyorum” dedi.