Site Logo

RAMAZAN DURDU FORMASINA KAVUŞTU

Uzun süren sakatlığının ardından tekrar formasına Kahramanmaraşspor’un abisi Ramazan Durdu, Altay maçındaki oynadığı futbolla durdurulamazken, gösterdiği performansı ile de parmak ısırttı.

 

Kahramanmaraşspor’un Altay maçındaki en başarılı oyuncularından olan 32 yaşındaki takım kaptanı  Ramazan Durdu, uzun süren sakatlığının ardından formasına kavuşup, oynadığı futbolla da bütün taraftarın beğenisini kazandı.

Ligin ilk yarısındaki son Buğsaş maçında sakatlanan ve uzun süre gördüğü tedavi sonrası tekrar formasına kavuşan 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu kaptan Ramazan Durdu, 90 dakika forma giydiği Altay maçında bitmek bilmeyen enerjisi ile sahanın her yerine koşarken, gösterdiği performansla da adeta parmak ısırttı.

Sezon başında Anadolu Selçukluspor’dan transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, Kahramanmaraş formasıyla çıktığı tüm maçlarda mücadeleci ve hırslı oyunuyla takıma büyük katkı sağlarken, hem genç oyunculara saha içerisinde ağabeylik yapıyor, hem de tecrübesiyle oyunu yönlendirmesini biliyor.

Kahramanmaraşspor formasıyla birisi Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 18 maça çıkan 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, Kahramanmaraşspor formasıyla toplam 3 gol kaydetti.

En son Altay maçında 90 dakika forma giyen Ramazan Durdu, uzun süren sakatlığının ardından Kocaeli Birlik maçı ile tekrar formasına kavuşurken, daha önceki son 3 maçta kısa süreli maçlarda denenmiş ve Hatay deplasmanında da 90 dakika forma giymişti. Önceki gün oynanan Altay maçında da yine 90 dakika görev alan Ramazan Durdu, bu maçtaki performansı ve oyun anlayışı ile de galibiyette en büyük pay sahibi oldu.

Haber: İlker YİYEN