Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR’UN KARTLARLA BAŞI DERTTE

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da sarı kart ve kırmızı kartlar büyük dert oldu.

 

Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Kahramanmaraşspor, kırmızı kart ve sarı kartlarla da oldukça yoğun bir dönem geçiriyor.

Hemen hemen her hafta sarı ve kırmızı kartla bir türlü kadro kuramayan kırmızı-beyazlı ekip, son oynadığı 3 maçta da 3 kırmızı kart görerek adeta rekor kırıyor. Son oynanan 3 maçta ise 11 sarı kart gören Kahramanmaraşsporlu futbolcular hırslarına yenik düşüyor. Özellikle son haftalarda ligden düşmemek için mücadele veren Kahramanmaraşspor’da sarı kart ve kırmızı kartlarla da büyük bir sınav veriyor.   Son oynadığı 3 maçta toplam 3 kırmızı kart gören Kahramanmaraşsporlu futbolcular, Sarıyer maçında 1 sarı kart, Hatayspor maçında 7 (Hakan Sayar 2. Sarıdan kırmızı kart) , Altay maçında ise 3 futbolcu sarı kart görerek toplamda 11 sar kartla adeta rekor kırıyor.

En son 12 Şubat stadyumunda oynanan Altay maçında ise hakeme yönelik itiraz ve kötü davranışlardan dolayı direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sezon gördüğü 9 kırmızı kartla ligin en fazla kırmızı kart gören takımı olan Kahramanmaraşspor, kırmızı kartlarda bütün takımları geride bıraktı. Sezon boyunca en az kırmızı karta maruz kalan takımlar 2 kırmızı kartla, Hatay, İnegöl, Nazilli takımları olurken, bu takımları takip eden 3 kırmızı kartla Gümüşhanespor oldu. 4 kırmızı kart gören  toplam 4 takım ise Altay, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ankaragücü, Buğsaşspor oldu. En çok kırmızı kart gören takımlar ise 5 kırmızı kartla Sarıyer, Düzyurtspor, 6 kırmızı kartla Bandırma, Göztepe, Kocaeli Birlikspor oldu. 7 kırmızı kart gören takımlar ise Kırklarelispor, Pazarspor, Gölbaşıspor olurken, bu sezon sekiz kırmızı kartla Tepecek’ten fazla kırmızı gören takım ise 9 kırmızı kartla Kahramanmaraşspor oldu.

Kırmızı kart gören futbolcular ise Sinan Yitmez, Ramazan Durdu, Hüseyin Keleş, Gökhan Ünver direk kırmızı kart görürken, Hakan Sayar, Özcan Dağ  ve Koray Sönmez ikinci sarıdan kırmızı kart gördüler. 

Haber:İlker YİYEN