Bayrak & Ata
Site Logo

HATAYSPOR 1-1 KAHRAMANMARAŞSPOR

Akdeniz derbisi olarak bilinen ve Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un 10 kişi kaldığı karşılaşmadan 1 puan çıktı.

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, mutlak galibiyet parolası ile gittiği Hatay’dan 1 puanla döndü. Zorlu karşılaşmada Temsilcimiz Penaltıyı çevirdiği mücadeleden 70. Dakikada Hataysporun golüne engel olamayarak ev sahibi ile puanları paylaştı.

“İLK YARI HATAY’I ABLUKAYA ALDIK”

Karşılaşmanın ilk yarısına hızlı başlayan Kahramanmaraşspor, maçın ilk dakikalarından itibaren oyuna ağırlığını koyarak oyunu rakip yarı alana yıktı. Ligde bulunduğu durum gereği bu maçı mutlaka almak zorunda olan kırmızı beyazlı ekip tüm hatları ile rakip kaleye yüklenmeye başladı. Çıktığında arkasında geniş alanlar bırakan Kahramanmaraşspor, nadirde olsa kendi kalesinde tehlikeler atlattı. Rakip kalede Rıdvan, Özcan ve Sinan’la etkili olmaya çalışan temsilcimiz, üst üste ataklarla rakibi kendi yarı alanına hapsetti. İlk yarının genelinde etkili olmasına rağmen aradığı golü ilk yarının bitimine bir dakika kala buldu. Recep Yaşar’ın sol çaprazdan Hatayspor kalesine gönderdiği füze ağlarla buluştu ve Kahramanmaraşspor’u 0-1 öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

PENALTIYI KURTARDIK 10 KİŞİ KALDIK

Zorlu karşılaşmanın ikinci yarısında Temsilcimiz 64. Dakikasında Kaleci Erman Penaltı kurtarmasına rağmen Kırmız kartla 10 kişi kaldı. Kahramanmaraşspor karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayamadı ve üst üste kalesinde gördüğü ataklarla ikinci yarıda bekleneni veremedi. İlk yarının hırslı ve basan Kahramanmaraşspor yerine ikinci yarıda daha defansif oynayan bir Kahramanmaraşspor sahaya çıktı. Hakan Sayar’ın kırmızı kart görmesinden sonra tamamen kendi yarı alanına hapsolan kırmızı beyazlı ekip üst üste kalesinde tehlikelerle karşılaştı. Özellikle kaleci Erman’ın başarılı kurtarışlarıyla sahada etkili olduğu anlar yaşandı. Rakibin penaltısını çok iyi çıkaran kaleci Erman ilerleyen dakikalarda da başarılı kurtarışlar yapsa da kalesinde golü görmekten kurtulamadı ve Kahramanmaraşspor sahadan maçtan bir puanla ayrıldı.

70’DE SKOR EŞİTLENDi

Akdeniz derbisinde Kahramanmaraşspor etkili ataklarla rakibi zorlarken Maçın hakemi oyunda adalet dağıtırken Kahramanmaraşspor’da Hakan itirazdan dolayı kırmız kartla takımını 10 kişi bırakırken karşılaşmanın 70. Dakikasında karambolden gelişen ataktan gol yiyerek skoru eşitledi.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

Dakika 1: Maça ev sahibi ekip başladı.

Dakika 6: Dede’nin orta sahadan Gökhan’a doğru topu göndermesiyle Gökhan kaleci ile karşı karşıya kalmak istedi ancak son anda araya savunma girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 8: Orta alandan gelişen Kahramanmaraşspor atağında Recep topla buluştu. Recep’in ortasında Sinan kafayı vurdu ve top az fakla auta gitti.

Dakika 9: Ceza yayında topla buluşan Rıdvan uzaklardan şansını denedi ve top az farkla auta gitti.

Dakika 11: Hatayspor’da sağ kanattan kullanılan kornerde kafayı Necdet Kaba vurdu ve kaleci Erman topu son anda kontrol etti.

Dakika 17: Orta alan yapılan defans hatasında kaleci ile karşı karşıya kalan Taylan topu auta attı.

Dakika 20: Kaharamanmaraşspor’da Sinan rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

Dakika 30: Orta alandan gerçekleşen Hatayspor atağında top Kahramanmaraşspor kalesine doğru havalandı. Kaleci Erman’ın tereddüt etmesi ile topu önünde bulan Taylan aşırtma bir vuruşla topu ağlara göndermek istedi ancak top az farkla auta çıktı.

Dakika 34: Sağ kanttan hareketlenen Rıdvan topu Özcan’a aktardı. Özcan’ın ceza yayından vuruşunda top kaleci Ozan’da kaldı.

Dakika 40: Orta alana yakın bir yerden paslaşarak kullanılan serbest vuruşta ortayı Ramazan yaptı. Ramazan’ın etkili ortasında kafayı Özcan vurdu ve top direkten döndü dönen topu savunma son anda uzaklaştırdı.

Dakika 41: Sağ kanattan yapılan ortaya ceza alanı içinde Dede vurdu. Dede’nin etkili vuruşunda top az farkla auta gitti.

Dakika 43:  Sağ kanattan ceza alanına girmek üzereyken şut atan Recep topu sağ doksana gönderdi ve Kahramanmaraşspor 0-1 öne geçti.

Dakika 44: Semavi yerini Halil’e bıraktı.

Dakika 44: Ömer yerini Cihan’a bıraktı.

Dakika 45: k-Karşılaşmaya iki dakika ilave edildi.

İlk yarı sonucu: Hatayspor 0 – 1 Kahramanmaraşspor

İKİNCİ YARI

Dakika 46: Orta alandan başlayan Kahramanmaraşspor atağında topla buluşan Onur pasını Gökhan’a attı. Gökahan’ın ara pasında penaltı noktasında topla buluşan Özcan topu kaleye göndermek istedi ancak son anda defans araya girerek topu uzaklaştırdı.

Dakika 48: Sağ kanattan gelişen Hatayspor atağında ceza alanına gelen ortaya kafayı Taylan vurdu. Taylan’ın vuruşunda kaleci Erman başarılı bir kurtarış yaptı ve topa iki hamlede sahip oldu.

Dakika 49: Ceza sahası dışından topla buluşan Murat kaleye sert bir şut gönderdi. Murat’ın güzel şutunu kaleci Erman aynı güzellikte çıkardı.

Dakika 56: Hatayspor’da Mesut rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

Dakika 62: Kahramanmaraşspor ceza yayında yerde kalan Murat faule maruz kaldı ve frikik kazandı. Murat’ın kullandığı frikik kaleci Erman’ın ellerinde kaldı.

Dakika 63: Hakanın ceza alanı içinde Cihana yaptığı müdahale sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Murat’ın kullandığı penaltıyı Erman mükemmel şekilde çıkardı.

Dakika 66: Kahramanmaraşspor’da Hakan hakeme itirazı sonucu kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Dakika 70: Ceza yayı ön çizgisinde onurun topu kaptırması sonucu ani atağa çıkan Hatayspor sol kanattan atağa başladı ve içeri çevrilen topu Halil Kahramanmaraşspor ağlarına gönderdi. 1-1

Dakika 72: Ceza sahasına çalımlarla giren Necdet müsait pozisyonda kaleyi yokladı ancak kaleci Erman başarılı bir kurtarış yaparak topu çıkardı.

Dakika 73: Kahramanmaraşspor’da Özcan rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

Dakika 74: Kahramanmaraşspor’da Recep oyun durduktan sonra topa vurması sonucu sarı kart girdi.

Dakika 76: Kahramanmaraşspor’da Ahmet rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

Dakika 76: Recep yerini Tufan’a bıraktı.

Dakika 77: Hatayspor’da Selahattin rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 81: Sağ kanattan Hatayspor’un kullandığı serbest atışta arka direkte müsait pozisyonda Mesut topa dokunamadı ve top az farkla auta çıktı.

Dakika 83: Selahattin yerini Mehmet Akif’e bıraktı.

Dakika 84: Hataysporda Murat’ın uzaklardan vuruşunda top az farkla auta çıktı.

Dakika 87: Kahramanmaraşspor’da Sinan yerini Serdar’a bıraktı.

Dakika 88: Hatayspor’da Halil rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kartla cezalandırıldı.

Dakika 90: Hatayspor’da Cihan rakibine yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

Dakika 90: karşılaşmaya 5 dakika ilave edildi.

Karşılaşmada başka pozisyon olmazken maç 1-1’li,k eşitlikle sona erdi