Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR SESSİZ MAÇA HAZIRLANIYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 26. Hafta maçında Sarıyer ile karşılayacak olan Kahramanmaraşspor, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son haftalarda kendi evinde taraftarlarıyla birlikte büyük bir ivme kazanan Kahramanmaraşspor, kendi evinde oynadığı maçlarda taraftar avantajını çok iyi kullanırken, bu kez Sarıyer maçında taraftarından yoksun olacak.

Kocaeli Birlikspor maçında yaşanan taraftar olayları nedeniyle bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor, taraftarından yoksun olmanın üzüntüsüyle antrenmanlarını devam ettiriyor.

Bu hafta sonu oynayacağı zorlu Sarıyer maçının hazırlıklarını tüm hızıyla da devam ettiriyor. Dün Hanefi Mahçiçek stadyumunda öğle saatlerinde yapılan ve yaklaşık iki saat süren antrenmanı Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar nezaretinde tamamladı. Isınma ve koşu çalışmalarıyla başlarken, koordinasyon çalışmalarının ardından taktik ve yapılan çift kale maçla sonlandı.

Dün öğle saatlerinde yapılan antrenmanda futbolcularının moralli olmasına sevinen Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, zorlu Sarıyer maçı öncesi futbolcularını sürekli uyarıp, son haftalardaki yükselen performansın bu hafta da sürmesini istedi.

Artık ligin sonlarına doğru yaklaşıldığını kaydeden Teknik Patron Hastoprakçılar, artık en zor dönemece girdiklerini belirtip, “Her ne olursa olsun iddialı bir takıma karşı oynayacağız. Ancak bizim de iddiamız bu ligden düşmemek. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyup, maçın son dakikasına kadar bütün enerjimizle puan almak için mücadele edeceğiz. Özellikle seyircisiz olan bu maçta, hiç kimse konsantrasyon sıkıntısı yaşamamalı. Taraftarımız bizim için çok önemli bir etkendi. Onlar bütün maçlarımızda bize büyük destek verip, aldığımız bütün puanlarda çok büyük payları var. Bu maçta onlardan mahrum olmamıza rağmen onları üzmeyeceğiz. İnşallah Sarıyer’i kendi evimizde yenerek çok daha iyi olacağız ve üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu