Site Logo

Amİgo Yahya: K.MaraŞspor benİm takImIm!

Kahramanmaraşsporumuz'un taraftarlarından, tribünde diğer taraftarlara tezahürat yaptıran ve takımımız için tüm gücünü ortaya koyan bir amigomuz. Aynı zamanda 46 Kahramanmaraşspor Dernek başkanı. Bahsettiğimiz kişi Yahya Vursavuş, kısaca herkesin tanıdığı Amigo Yahya. Kendisiyle gündemdeki gelişmeler hakkında kısa bir röportaj yaptık.
Yazımız yorumlara açıktır. Lütfen yorumunuzu sevgi, saygı çerçevesinde yazmayı unutmayın...
_______________

Takımımızın son haftalarda kaybettiği puanlar hakkında ne diyorsunuz?
Takımımız, evet, son 3 haftada 8 puan kaybetti, ama yinede takımın ve başındaki yönetimin arkasında olalım. Yapılacak başka birşey var mı arkadaş? Artık boş veremeyiz. Önümüzde bir şanşta olsa var, onu kullanalım. Onlara yardımcı olalım, en azından takımımız Ankara’ya gitsin, şansını denesin.

Birçok kişi bu gidişattan yönetimi sorumlu buluyor. Aynı fikirde misiniz?
Artık takıma ve yönetime güvencimiz olsun. Şansımız varken değerlendirmek lazım. Olmuyor diye bırakalım mı? Belki bazılarınız ‘Ankara’ya gitse ne olur?’ diyorsunuzdur. Böyle dediğiniz takdirde zaten siz başarısız olmuş olursunuz. Bu memleket ne Yavuz’un ne de başkalarının. Onlardan iyileri geldiğinde onlara da aynısını diyeceksiniz. Her zaman diyorum: takımın herşeyi taraftarıdır...

Peki taraftar ne yapsın?
Taraftara olan güvencim bu yoldaydı, ama bu kadar başarısızlık varken takımımızı ilk başta taraftar böyle tedirgin ederse ne olur, bilen varmı? Ben söyleyim isterseniz: bu kadar emek boşa gider. Sen bunu bilen bir taraftar kitlesisin, artık takımına sahip çık. Kahramanmaraş’ın mevcut yönetimi ne yapsın, ellerinden gelen budur. Herkes laf sahibi. Bir memlekette yöneticilik yapmak gerçekten çok zor. Kimi sana, kimi hocaya, kimi topcuya... Artık yapacak bişey kalmadı. Bırakın adamlar işini yapsınlar.

Son olarak ne demek istersiniz?
Kahramanmaraşspor benim takımım! Ben kimim? Taraftarım, yani Kahramanmaraşlıyım! Unutmayın ki milyonluk takımlar da başarısız olabiliyorlar.

© KahramanMarasSpor.org