Site Logo

İNEGÖLSPOR 0-0 KAHRAMANMARAŞSPOR

Spor Toto 2. Lig kırımızı gurupta İnegölspor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, İnegölspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak altın değerinde 1 puan aldı.

Ligde son haftalarda üst üste aldığı puanlarla morali yerine gelen Kahramanmaraşspor, bu hafta İnegölspor’a konuk oldu ve bu maçta 0-0 berabere kalarak deplasmandan altın değerinde 1 puanla döndü.
İnegölspor deplasmanından puan yada puanlar için giden Kahramanmaraşspor, istediği sonucu alarak evine 1 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Ligin 25. haftasında İnegölspor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, maçın başından sonuna oynadığı futbolla bir puanı alarak, son haftalardaki puan karnesini her geçen gün yükseltiyor.
Hafta içerisinde İnegöl deplasmanından puan çıkarmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan ve İnegöl’e giden Kahramanmaraşspor, bu maçta kalesini göle kapatarak hem bir puan aldı, hem de son haftalardaki yenilmezliğini de sürdürdü. Son 6 hafta da 2 galibiyet ve 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Kahramanmaraşspor 9 puan topladı. Aldığı bu puanlarla büyük bir avantaj yakalayan kırmızı-beyazlılar, bu avantajla birlikte çıkışını sürdürdü.
Maçın tamamında kalesini gole kapatarak, İnegölspor’un gol girişimlerine izin vermeyen Kahramanmaraşspor, kontra ataklarla da rakip kalede etkili olmaya çalışırken, bir çok gol pozisyonunu da değerlendiremedi. İlk yarıda önce rakibini durdurmayı planlayan Kahramanmaraşspor, daha sonra kontra ataklarla gol aradı.
Maçın ilk yarısı 0-0’lık sonuçla biterken, ikinci yarıda da rakibini önce durdurup sonra vurmayı planlayan Kahramanmaraşspor 90 dakika boyunca inanılmaz mücadele sergileyerek istediği puanı almayı başardı. Her geçen haftada bir puanın bile altın değerinde olduğu zor günlerde İnegöl deplasmanında 0-0 berabere kalarak altın değerinde 1 puan alan kırmızı beyazlılar Kahramanmaraş’a moralli döndüler.
MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
Dk 10: Gelişen Kahramanmaraşspor atağında Tufan’ın ceza sahası dışından şutu az farkla üstten auta gitti. Dk 31: Kahramanmaraşspor atağında ceza saha içerisinde oluşan karambolde Onur’un pasında Tufan’ın vuruşu az farkla yandan auta çıktı. Dk 51 Sinan kontra atakta kaleci ile karşı karşıya kaldı kaleci Tevfik topu yatarak kurtardı. Dk 53 Onur ceza sahası dışından yaptığı vuruş auta çıktı. Dk 64 Okan topla yarı sahaya tek başına topu sürdü. Uğur’a çıkarttığı pasda Uğur ceza sahası dışından yaptığı vuruşta kalenin hemen üstünden auta çıktı. Dk 68 Yılmaz ceza sahasına kestiği topu ersel Okan Deniz’e indirdi okan gelişine vurduğu topu kaleci kurtardı Dk 85 Cezasahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruşu Yasin Kullandı. Yasinin kullandığı serbest vuruşu kaleci Erman iki hamlede kontrol etti.

MAÇIN KARNESİ
STADYUM: İnegöl İlçe
HAKEMLER: Ömer Murat Ülger xx, Mehmet Küçük xx, Resul Özdemir xx
İNEGÖLSPOR: Hamdi Tevfik Altıok xx, Kemal Hastürk xx, Semih Durmuş x (Muharrem Efe dk. 82 ?), Bilal Özdemir x, Yasin Görkem Arslan xx, Uğur Kavuk x, Yılmaz Özeren x, Cihan Yılmaz x (Mahmut Şeker dk. 75 xx), Ömürcan Yıldırımlı xx (Mümin Aysever dk. 64 x), Okan Deniz x, Ersel Aslıyüksek xx
KAHRAMANMARAŞSPOR: Erman Öztürk x, Koray Sönmez Uysal xx, Hüseyin Keleş xx, Onur Karakabak x, Tufan Deniz Gelen x, Recep Yaşar x (Ramazan Durdu dk. 82 ?), Hakan Sayar xx, Ali Osman Aydoğan x, Dündar Denizhan x (Ahmet Topal dk. 68 xx), Rıdvan Koçak x, Sinan Yitmez x (Mehmet Şen dk. 90 ?)
SARI KARTLAR: Yılmaz Özeren, Semih Durmuş (İnegölspor), Tufan Deniz Gelen