Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR STORE AÇILDI

Kahramanmaraşspor Tarihinde İlk, Artık Kahramanmaraşspor’un Artık Storesi Var.

Kahramanmaraşspor’un Kulübü’nün Resmi Ürünlerinin Satıldığı Kahramanmaraşspor Store & Cafe Açıldı Geniş Bir Katılımla Hizmete Açıldı.

Kahramanmaraşspor’un Kuruluşunun 46 Yılı Olan Bu Yıl, Özel Etkinliklerle Kuruluş Yıl Dönümü Kutlanıyor. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta Mücadele Eden Ve Zor Günler Geçiren Kahramanmaraşspor Storesini Hizmete Yoğun Katılım Eşliğinde Açtı.

Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’ın Göreve Geldiği İlk Günden Bu Yana Yaptığı Girişim Ve Projeler Sonucunda, İlk Adım Olan Kahramanmaraşspor Store Açılışı Gerçekleştirildi.

Sezon Başında Kahramanmaraşspor’u Devraldığı Günden Bu Yana Adeta Kahramanmaraşspor İçin Yatıp Kalkan Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan Bu Çalışmalarının Sonucunu Almaya Başladı.

Kısa Bir Süre Önce Kahramanmaraşspor Store Ve Spor Cafe’nin Proje Çalışmalarını Anlatıp Hayata Geçiren Başkan Ceyhan,  Yaklaşık 120 Bin Liraya Mal Olan Kahramanmaraşspor Store Ve Spor Cafe’nin Açılışının Kulübün 46. Yaş Gününde Gerçekleştirdi.

Açılışa Ak Parti K.Maraş Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Sağlam, Ak Parti K.Maraş İl Başkanı Av. Metin Doğan, Gençlerbirliği Efsane Başkanı Hasan Şengel, Galatasaray Kulübü’nü Şef Scout Mahmut Alpaslan, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, Sayasiler İş Adamları  Ve Çok Sayıda Spor Sever Vatandaş Katıldı