Site Logo

12. ADAMI STADA BEKLİYORUZ

Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret Fındık, Gümüşhanespor maçını değerlendirdi. Takımın genel performansından memnun olduğunu ifade eden Fındık, bu takım bu sezon küme düşmeyecek, biz bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Kahramanmraşspor’un son 3 haftalık gidişatını değerlendiren As Başkan Fikret Fındık, takımın çok iyi futbol oynadığını ve Gümüşhane maçının Kahramanmaraşspor için bir çıkış noktası olduğunu belirtti. Fındık, “Takımımızın son üç haftalık periyodunu şu şekilde değerlendirebiliriz. 2–3 haftada takımımız her gün üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyor. Gün geçtikçe yeni transferlerimiz birbirine uyum sürecini atlatıyorlar. Biz bunun emarelerini Gümüşhane maçında gördük. Gümüşhane’de takımımız çok güzel futbol oynadı. Gümüşhane’ye tek bir pozisyon bile vermedi. Orada bir tane penaltımız da verilmedi. Gümüşhane deplasmanından aslında 3puanla döneceğimiz yerde 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Nasıl burada Belediyespor maçında yaşandıysa orada da yine bir hakem hatası yüzünden bizim penaltımız verilmedi. Tabi bir de kırmızı kartımız vardı. Bu yüzden 1 puana razı olduk. Ama her şeye rağmen Gümüşhanespor maçı yaktığımız meşalenin ne kadar güçlü olduğunu bize gösterdi. Yaptığımız transferlerin ne kadar isabetli olduğunu gördük” dedi.

12. ADAMI STADA BEKLİYORUZ

Hafta sonu oynanacak Kırklareli maçına tüm taraftarı davet eden Fındık, “Biz Kırklareli maçında tüm taraftarımız yanımızda görmek istiyoruz. Her fırsat bulduğumuzda da taraftarımızı maça çağırıyoruz. Buradan da yine 12. Adama seslenmek istiyorum. Sizleri Pazar günü stadımıza davet ediyoruz. Takımımızı bu noktada yalnız bırakmayın. Biz kesinlikle küme düşmeyeceğiz. Bunun içinde varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Gerekirse kendimizi feda edeceğiz fakat yine de bu takımı küme de tutmak için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Bu takımın ilerisi için çok güzel projelerimiz var. Kahramanmaraşspor bu şehrin markasıdır. Biz bu markayı ne kadar yükseltirsek bu şehir de o kadar kalkınır ve gelişir.” Dedi

Haber: Serkan Ardıç