Site Logo

ARA TRANSFER DÖNEMİ KAHRAMANMARAŞSPOR’A YARADI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ara transfer döneminde 17 transferler rekor kırdı.

Ligde bir türlü istediği istikrarı sağlayamayan ve sezon başı acele bir şekilde takım kuran Kahramanmaraşspor ara transfer döneminde 17 sporcuyu kadrosuna kazandırdı. Devre arası transferlerinde Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta puan cetvelinin zemininden kurtulamayan Kaharamanmaraşspor 17 transferle şaha kalkarken kadrosundan  1’i kiralık olmak üzere 5 futbolcu işle yol ayrımı yaptı. 

ARA TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ

2014 - 2015 futbol sezonunda İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 2 Şubat 2015 Pazartesi günü sona erdi.

6 Ocak 2015 Salı günü başlayan Transfer ve Tescil Dönemi, FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürüyor. Birinci Transfer ve Tescil Dönemi 10 Haziran - 1 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşmişti.

Sezon başına 2 hafta kala yeni bir takım oluşturan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, transfersiz sezona başladı ve sezon başında ara transfer dönemini çok iyi değerlendirerek iyi bir transfer dönemi geçirdi. Bizim için sezon başı devre arası diyen Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, takıma yaptığı 18 transferle gelecek yıla iyi bir takım oluşturma yolunda önemli bir adım attı. Transferler de oyuncuların kalitesi ve kariyerlerini ön planda tutan Kahramanmaraşspor yönetimi, gelen her bir oyuncuyla ayrı ayrı görüşerek takımın hedeflerini anlattı. Oyuncuların nasıl bir takıma geldiklerini bilmeleri gerektiğine inandığını söyleyen Başkan Ceyhan, tüm transferlere sonsuz güvendiğini belirtti.

KAHRAMANMARAŞSPOR 17 YENİ İSİMLE ANLAŞTI

Bu dönemde birçok futbolcuyla imza atan Kahramanmaraşspor ilk olarak Bayburt Özel İdarespordan Akif Karakuş ile anlaşma sağladı. Akif’in ardından gelen transferler birbirini kovalamaya devam etti. İşte Kahramanmaraşspor’un ara transfer sezonundaki yeni isimlerinin listesi:

Akif Karakuş – Bayburt Özel İdarespor

Ali Osman Aydoğan – Gümüşhanespor

Dündar Denizhan – Kartalspor

Gökhan Ünver – Keçiörengücü

Hakan Sayar – Kartalspor

Kemal Akbaba – Aydınspor 1923

Koray Sönmez Uysal – Gümüşhanespor

Murat Özavcı – Buğsaşspor

Onur Karakabak – Bandırmaspor

Recep Yaşar – Tokatspor

Rıdvan Koçak – Adana Demirspor

Salim Coğuplugil – Tokatspor

Serdar Gökkaya – Tutap Şekerspor

Sinan Yitmez – K. Tekirovaspor

Soner Özdemir – Tavşanlı Linyitspor

Erman Öztürk – Denizli Belediyespor

Ahmet Topal – Fethiyespor

5 FUTBOLCU İLE OLLARI AYIRDI

Kahramanmaraşspor yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirirken bir taraftan da kadroda yer alan genç oyuncuları tecrübe kazanmaları için birçok takıma kiraladı. Kahramanmaraşspor’da gidenler:

Bartu Bulut – Çine Madran (Kiralık)

Onur Berber – Anadolu Selçukluspor

Tayfun Özkan – Tire 1922

Erdinç Kedikli – Düzyurtspor

Veli Torun – Tokatspor 

Haber: İlker YİYEN