Site Logo

KahramanmaraŞspor'da play-off İnancI!

Kahramanmaraşspor'un basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, deplasmanda Cizrespor'u yenerek play-off vizesi alacaklarına inandıklarını söyledi.

Nalbantbaşı, Adıyamanspor ile sahalarında berabere kalarak çok önemli 2 puan daha kaybettiklerini, bu maçta iyi oynayamadıklarını belirtti.

Son maçlarda yaşadıkları puan kayıplarına kendilerinin de inanamadıklarını ifade eden Nalbantbaşı, bir şok dalgası yaşadıklarını, bundan bir an önce kurtulmaları gerektiğini ifade etti.

Nalbantbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Klasman maçlarımızı Cizrespor ile yapacağımız karşılaşmayla tamamlayacağız. Şu anda en yakın takipçimizin bir puan önünde lideriz. Deplasmanda Cizrespor ile oynayacağımız maçı kazanıp play-off vizesi alacağımıza inanıyoruz. Ligden düşmesi kesinleşen Cizrespor'u yenersek play-off'a kalacağız. Yani bir bakıma kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz.''

teknik direktör Abdülkerim Durmaz da açıklamasında, rakiplerine göre çok iyi futbol oynamalarına karşılık Adıyamanspor maçını kazanamadıklarını, karşılaşmanın hakeminin nizami bir gollerini iptal ederek maçın skoruna etkide bulunduğunu öne sürdü.

Durmaz, Cizrespor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını, play-off hedeflerini gerçekleştirebilmeleri için bu maçta sahadan mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini, bunu başaracaklarını ifade etti.