Site Logo

GÜMÜŞHANESPOR 0-0 KAHRAMANMARAŞSPOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta deplasmanda Gümüşhanespor’a konuk olan Kahramanmaraşspor, zorlu maçtan 0-0 berabere kalarak gümüş değerinde bir puan çıkardı.

Ligin ikinci arısına kötü bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor, Kırmızı grubun 20. Hafta maçında zorlu Gümüşhanespor deplasmanına çıkarak puan ya da puanlar arıyordu. İkinci yarının ilk iki maçından da mağlup olan Kahramanmaraşspor, bu kez deplasmanda Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kalarak 1 puan alabildi.

Kırmızı grupta düşme hattında bulunan Kahramanmaraşspor, kötü gidişe dur diye bilmek için çıktığı Gümüşhanespor maçında iyi bir performans sergileyerek, rakibine oyun anlamında da üstünlük kurup 3 puan için mücadele etti. Maçın ilk yarısında rakibini durrudmaya yönelik bir oyun sergileyen Kahramanmaraşspor, bir yandan da rüzgara karşı oynamanın dezavantajıyla bir türlü istediği oyunu rakip sahaya yığamazken, Gümüşhanespor ataklarını zorlukla durdurabildi. İlk yarıda bulgduğu birkaç ataktan da yararlanamayan Kahramanmaraşsporlu futbolcular, soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti.

İkinci yarıda bu kez rüzgârı avantaj olarak kullanan kırmızı-beyazlı ekip Kahramanmaraşspor, bu kez rakip Gümüşhane’yi kendi kalesine adeta hapsetti. İkinci yarıdaki güzel oyununu bir türlü golle süsleyemeyen Kahramanmaraşspor, gol yollarında da etkili oyununa rağmen galibiyet sayısına ulaşamadı. İkinci yarıdaki müthiş baskılı bir futbol sergileyen Kahramaraşspor, deplasmanda Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kalarak bir puanla yetindi.

Gümüşhanespor deplasmanından 0-0’lık sonuçla bir puan çıkaran Kahramanmaraşspor ligde puanını 15’e yükseltti ancak yine 18. sırada kalabildi.

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ ANLAR:

8’nci dakikada hızlı gelişen konuk ekip Kahramanmaraşspor atağında Sinan, sol çaprazdan ceza sahasına girmeden pasını Volkan’a aktardı. Pozisyonda Volkan ağır kalınca ev sahibi defansı tehlikeyi büyümeden uzaklaştırdı.

16’ncı dakikada Gümüşhanespor’da Bilal’in ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşu kaleci Onur topu yumruklayarak kornere çeldi.

38’inci dakikada Gökhan'ın pasıyla ceza alanı içerisinde kaleciyle karşı karşıya kalan Sinan’ın vuruşunda top kaleci Süleyman'da kaldı.

70’inci dakikada Tekin'in kafa vuruşunda top kaleci Onur’da kaldı.

83’üncü dakikada Gümüşhanespor'da ceza alanı dışından Yusuf’un sert şutunda top

auta çıktı.

87’inci dakikada Kahramanmaraşspor’da Rıdvan’ın pasına Gökhan’ın kafa vuruşunda kaleci Süleyman topu kornere gönderdi.

Karşılaşma 0–0 berabere sona erdi.

MAÇIN KARNESİ

STATDYUM: Yeni Şehir

HAKEMLER: Erbay Aldemir xx, Kamil Çetin xx, Ercan Aydın xx

GÜMÜŞHANESPOR: Süleyman xx, Salih xx, Bilal xx (Süleyman Çelikyurt dk. 46 xx), Tekin xx, İzzet xx (Göksel dk. 78 xx), Yusuf xx, Koray xx, Fatih xx (Samet dk. 64 xx), Ali xx, Taner xxx, Fırat xx

TEKNİK DİREKTÖR: Gürses Kılıç

KAHRAMANMARAŞSPOR: Onur Nazmi xx, Koray xx, Volkan xx (Recep dk. 61 xx), Tufan xx, Murat xx, Hakan xx, Ali Osman xx (Yolcu dk. 66 xx), Onur Karakabak xx, Gökhan xx, Sinan xx (Serdar dk. 90 ?), Rıdvan xx

TEKNİK DİREKTÖR: Yavuz Hastoprakçılar

KIRMIZI KART: Gökhan dk.90 (Kahramanmaraşspor)

SARI KARTLAR: Süleyman Çelikyurt, Tekin (Gümüşhanespor), Rıdvan, Onur, Yolcu, Gökhan (Kahramanmaraşspor)