Site Logo

FİKRET FINDIK:''GÜMÜŞHANE MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK''

Kahramanmaraşspor as başkanı Fikret Fındık, Gümüşhane deplasmanına mutlaka puan ve puanlar almak için gittiklerini ifade etti.

Spor Toto 2. Lig Kırımız Grupta ligde kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşspor’da Kulüp as başkanı Fikret Fındık, 15 maçları kaldıklarını ifade ederek, kalan 15 maçımız bizim için her biri final niteliğinde. Gümüş hane maçı çok riskli bir maç, onlarda kazanıp üstlere tırmanmak istiyor. Bizde zor durumdan kurtulmamız anlamında bu maç bizim için çok önem taşıyor. Zor bir deplasman olduğu ortada zaten. Mutlaka bir seri yakalayıp üst taraflara doğru tırmanmalıyız ve Gümüşhane maçı da bizim çıkış maçımız olmalı” dedi.

"SON HAFTALARDA TAKIM İYİYE DOĞRU GİDİYOR"

Takımda her oyuncunun hazır durumda olduğunu belirten Fındık, ''Hafta sonu iddialı olan bir ekiple deplasmanda karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Bize karşı iyi mücadele edip kazanmak isteyecekler. Bizim de 90 dakika konsantrasyonumuzun üst düzeyde olması gerekiyor. Bu maçı ne kadar istediğimiz göstermemiz gerekir. Son haftalarda takımımda iyiye doğru bir çıkış var. Umarım maçta galip çıkan taraf biz oluruz. Biz bundan 4 yıl önce böyle kritik dönem yaşadık. Onu nasıl atlattıysak bunu da hep birlikte birlik ve beraberlik ruhu ile kötü günleri atlatacağız. Takımımızın yeri bura değil, ligi en azından 45 puanla kapatıp güzel oyunumuzu skora yansıtıp üstlere doğru tırmanışa geçeceğiz. Devre arası transferleri ileriye dönük olarak gerçekleştirdik. Uzun vadeli olarak takımımızı güçlendirdik ve Gümüşhane maçı ile bu gücümüzü perçinleştirip Kırklareli’ni kendi sahamızda mağlup ederek düşme potasından kurtulacağız” dedi.  

Haber: İlker YİYEN