Site Logo

KAYAHAN İÇİN 2 DAKİKALIK SAYGI

Uzun süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Ankaragücü taraftarı Ahmet Yasin Kayahan vefat etmesi ile birlikte hafta sonu 2. Devrenin ilk karşılaşması olan Ankaragücü – Kahramanmaraşspor maçında maç öncesi 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Ankaragücü taraftarlarının tribünden yakından tanıdığı Mehmet Bozkurt’un acısı geçmeden yine bir taraftarını daha kaybetmesi Gecekondu taraftarını yasa sürükledi.  Uzun süredir amansız bir hastalıkla mücadele eden Ahmet Yasin Kayahan genç yaşta vefat etti. Amansız hastalığa yenik düşerek hayata gözlerini yuman Ahmet Yasin Kayahan, LİG TV mikrofonlarına paylaştığı Ankaragücü anısıyla hafızalara kazınmıştı. Hastalığın tedavisi için hastaneye Ankaragücü armalı tişörtüyle giden Ahmet Yasin’in muayene olacağı Doktorun da Ankaragüçlü çıkmasıyla başlayan diyaloğun paylaşıldığı anı, Ankaragüçlülerin aklından aylarca çıkmamıştı. Ankaragücü Taraftarlarının tribünden yakından tanıdığı genç taraftar Ahmet Yasin Kayahan, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyordu.

FUTBOLA 2 DAKİKA ARA

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta ikinci devrenin, ilk karşılaşmasına çıkan takımımız, Gölbaşı’nda oynadığı Ankaragücüspor karşılaşmasından 1-0 mağlup ayrıldı. İkinci devreye mağlubiyetle başlayan Akdeniz aslanları 64. Dakikada Levent Kale’nin golüne engel olamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.

Gölbaşı stadyumunda yas tutuldu. Müsabakaya başlamak için sahaya çıkan 2 takımda Hakemin başlama düdüğü ile topa vurdu ve futbola 2 dakika ara verildi. 2 dakika futbolcular başını yere eğerek sesiz bir şekilde ayakta yasa tutarken tribünler ise yas tutan 2 takımı ayakta alkışladı.

KAHRAMANMARAŞ TARAFTARI YASA ORTAK OLDU

Maç boyunca Kahramanmaraş taraftarı ise Gecekondu taraftar grubuna Başınız Sağ olsun mesajları ile tribünlerde saygı gösteriminde bulundular. Bu anlayış ise gece kondu taraftar grubu tarafından alkış aldı. Müsabaka içerisinde bazı taraftalar ise Kahramanmaraş taraftarı ile atkı, kaşkol, şapka değişikliği ile kardeşliğini benimseyerek örnekler sergilediler. 

Haber: İlker YİYEN