Site Logo

YAZARIMIZ İLKER YİYEN’E FORMA!

Kahramanmaraş Yerel Amatör Ligde mücadele eden 12 Şubat İdmanyurduspor Kulübü tarafından Yazarımız İlker Yiyen’e forma takdim edildi.

Amatör takımların zor şartlarda ayakta kaldığı şu günlerde bütün zorluklara meydan okuyan 12 Şubat İdmanyurduspor yeni sezon için hedef büyüterek iddialı bir takım kuruyor. Çalışmalarına 1 ay önceden başlayan ve ayakta durmaya çalışan 12 Şubat İdmanyurduspor Kulübü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile Gazetemiz yazarı ve aynı zamanda 12 Şubat İdmanyurduspor Kulübü Yöneticisi İlker Yiyen’e günün anısına forma hediye etti.

Gazetemiz Bürosuna gelen Kulüp Başkanı Hacı İbrahim Karatosun ve Orhan Külek Gazetemiz yazarı İlker Yiyen’in gazeteciler gününü tebrik ederek formasını takdim ettiler.

12 Şubat İdmanyurdu spor Kulübü Başkanı Hacı İbrahim Karatosun, "Basın özgürlüğü gazetecilik ahlakının olduğu yerde vardır, bunun bilincinde olunmalıdır. Bu bilinçle hareket etmek çok önemli olan gazetecilik mesleğini yaşatabilmenin de başlıca unsurlarından biri haline gelmiştir. Bu kapsamda, kamu görevi yapan, toplumla kamu arasında bir köprü vazifesi üstlenen, şehrimizin, ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmesine katkı sağlayan basınımızın, büyük bir fedakarlık içerisinde sorumluluk bilinciyle zaman ve mekan ayrımı gözetmeksizin fedakarca görevlerini yapan basın çalışanların üstlendikleri sorumluluk son derece önemli ve inkar edilemez. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ile çalışan, çalışma koşullarının daha da iyileştirilmesini arzu ettiğimiz gazetecilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, mesleklerini yaparken hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi de rahmetle anıyorum." Bugün burada ziyaretini gerçekleştirdiğimiz hem kulübümüzün yöneticisi hemde Basının değerli ismi İlker Yiyen’i onurlandırmak adına bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.