Site Logo

K.MaraŞspor'a bİr destek'te,''TANRIVERDİ''den!

Kahramanmaraş İş Dünyasının sevilen ve sayılan genç girişimci iş Adamlarından ‘’Sefa TANRIVERDİ’’ Kahramanmaraşspor’un ikinci yarı deplasman maçlarından bir tanesini kendisinin üstleneceğini belirtti...

Kahramanmaraşspor’un bir çok içeri ve dışarı deplasman maçlarında Takımını her anlamda destekleyen Kahramanmaraşspor sevdalısı ‘’Sefa Tanrı VERDİ’’ Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret FINDIK’a destek sözü vererek yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi…

Kahramanmaraşspor kentimizin tanıtımı açısından bence çok iyi bir şanstır.

Bu şansı iyi değerlendirmek biz İş Adamlarına ve Şehrin Mülki Amirlerine düşer.

Kahramanmaraşspor’umuz geçen sezon PTT 1.Ligde mücadele verdi.

Bu Arenada TRT ve ulusal Medya gözlerini Kahramanmaraş’a çevirip, Şehrimizin Profesyonel Takımı olan Kahramanmaraşspor’un Görsel ve yazılı Basında haberlerini yaptılar durdular.

Bu yapılan Haberler Kahramanmaraşspor sayesinde, fazlası ile Ulusal anlamda reklamımızı yaptığını düşünmeden edemiyorum.

Bende bu zorlu süreçte Kahramanmaraşspor’un yeni Başkanı Sayın Fatih CEYHAN ve ekibine karınca kararınca ikinci yarı maçlarından birini üstlendiğimi bildirmiş bulunmaktayım.

İnanıyorumki, Kahramanmaraşspor’umuz Ligin ikinci yarısında yapılan nokta Transferler ile alt sıralardan kurtulup, üst sıralara doğru yükselişe geçecektir.

Bu yükselişte benimde katkım olsun diye düşünen Şehrin tüm dinamiklerine takımlarına sahip çıkıp destek vermelerini diliyorum.

Deplasmanda oynanacak olan ‘’Ankaragücü’’ Maçı için, Kahramanmaraşspor’a destek verip Allahın izni ile inşallah Kahramanmaraş şehrimize 3 puanla dönmeyi umut ediyoruz.

Kahramanmaraşspor daha üst liglerde oynamayı hak ediyor.

Vereceğimiz maddi ve manevi anlamdaki destekler inanıyorum ki fazlası ile bizlere geri yansıyacaktır. 

Saygı ve sevgilerimle Sefa TANRIVERDİ.

 

Haber: Mustafa AYKIR