Site Logo

Fİkret FIndIk'tan Ömer Gürlek'e TeŞekkür

Kahramanmarasşspor As Başkanı Fikret Fındık, Kahramanmaraşspor'un ikinci yarı deplasman maçlarından bir tanesini üstleneceğini bildiren Ömer Gürlek'e Forma hediye ederek teşekkür etti...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Taraftarlar derneği yönetim kurulu üyesi ve Yeni sanayi esnaflarından Ömer GÜRLEK, bir önceki haberimizde Kahramanmaraşspor'un ikinic yarı deplasman maçlarından birtanesini üstlendiğini açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardındaN, ''nezaket gereği'' Kahramanmaraşspor As Başkanı Fikret FINDIK, Ömer GÜRLEK'in bu duyarlı yaklaşımından dolayı kendisine Kahramanmaraşspor Forması hediye ederek teşekürlerini beyan etti.

GÜRLEK: HERŞEY ''K.MARAŞSPOR'' İÇİN 

Kahramanmaraşspor'un bu şehrin aynası olduğunu belirten GÜRLEK şunları söyledi...

Kahramanmaraşspor'un şu anki yönetimini takdirle takip ettiğini, ve yapılan tüm işlemlerinin doğru işlemler olduğunu görüyor ve biliyoruz.

Kahramanmaraşspor'a sahip çıkan Aslan gibi bir Bir Başkan Fatih CEYHAN var ve yanında yönetiminde yer alan As Başkan Fikret FINDIK gece gündüz demeden Kahramanmaraşspor'umuzun geleceği için gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcıyorlar.

Bu işlerin nekadar zor olduğunu biliyorum.

Bir kişi yada ikişinin çabası ile olacak işler değil bu işler.

Takımımızın şu anki durumu ve yapılan Transferler doğru Transferler olduğunu düşünüyorum.

Maddi ve manevi anlamda bende bu zorlu süreçte Aslanlarımıza çorbada bir kaşık tuzumuz olsun istedim.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren kırmızı-beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un ikinci yarı deplasman maçlarından birtansini üstleneceğimi belirtmiştim.

Asllında bu yaklaşımımın Kahramanmaraş'a yön vermeye çalaışanlara bir mesaj yada bir anlam ifade edeceğini düşündüm.

Kahrmanmaraşspor As Başkanı Fikret FINDIK bey sağolsun bu duyarlılığıma nezakaten şahsıma forma hediye ederek Kulüp Başkanı ve yönetimi adına teşekkürlerini belirti.

Bende bu sözümün arkasında durup vermiş olduğum sözü inşallah ikinci yarıda her hangi bir deplasman maçının masraflarını üstleneceğim.

Kahramanmaraşspor'a az çok demeden, bence bu buşehrin topraklarında kasasını dolduran tüm birimler takımımıza Reklam yolu ile destekte buluna bilirler.

Herşey bu güzel kentin güzel takım ve takımları için olması temenisi ile Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği ve Yeni Sanayi Esnafları adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Haber: Mustafa AYKIR