Site Logo

ÜÇ FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ FESİH EDİLDİ

Kahramanmaraşspor ilk devrede bir türlü verim alamadığı üç futbolcunun sözleşmesini fesih ederek yolları ayırdı.

Kahramanmaraşspor’da sezon başından bu yana bir türlü kendilerinden veril alınamayan, Tayfun Özkan, Onur Berber ve Veli Torun ile olan sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih ederek gönderme kararı aldı.

Takım içinde bir türlü istikrarı yakalayamayan, ligdeki kötü gidişin ilk faturası ilk olarak Tayfun Özkan, Onur Berber ve Veli Torun’a kesilirken, birkaç oyuncunun daha gönderilmesi gündemde…

Devre arasında daha güçlü ve daha istikrarlı bir takım oluşturmak isteyen Kahramanmaraşspor’da yönetim ilk gönderilen oyuncuların isimlerini belirledi ve bu üç oyuncuyla sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih ederek yollarını ayırdı. Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar’ın raporları doğrultusunda takıma yeni transferler kazandıracak olan Kahramanmaraşspor yönetimi, ligdeki kötü gidişin ilk faturasını Tayfun Özkan, Onur Berber ve Veli Torun’a keserken, teknik patron Yavuz Hastoprakçılar’ın isteği ile üç futbolcusunu gönderdi.

Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, ikinci yarının hazırlık programını ve takımdaki gönderilmesi gereken futbolcularla birlikte yapılacak olan yeni transferlerin isimlerini yönetime sunmasıyla birlikte yoğun bir çalışma içerisine giren Kahramanmaraşspor yönetimi, bir yandan takımdan gönderilecek futbolcularla görüşüp problemsiz bir şekilde yolları ayırmaya çalışırken, bir yandan da yeni transferle ilgili hummalı bir çalışma içerisine girdi.

 

YETERSİZ TAYFUN ÖZKAN

Takımdan ayrılan ilk üç oyuncunun sezon başından bu yana kendilerinden beklenen verimin alınmamasıyla birlikte, forvet oyuncusu Tayfun Özkan’ın istikrarsız ve yetersiz bir performans sergilemesi, gol yollarındaki etkisiz oyunu gönderilmesindeki en büyük etken olarak gösterilirken, Onur Berber ve Veli Torun’un ise formsuzluğu ile birlikte istikrarsız oyunları ikinci devrede büyük sıkıntı olacağı düşünülerek gönderilmesi kararı alındığı bildirildi.

Ligin başından bu yana gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Kahramanmaraşspor, çareyi yeni bir forvet aramakta bulmuş ve yeni forvet adayıyla şuana kadar olan görüşmelerin olumlu geçmesi ile birlikte ikinci yarıda korda da düşünülmeyen takım kaptanı Tayfun Özkan ile yapılan görüşmeler doğrultusunda sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi.

 

İSTİKRARSIZ VE FORMSUZ ONUR BERBER İLE VELİ TORUN

Form sorunu yaşayan ve bir türlü istikrar yakalayamayan, Onur Berber ve Veli Torun’un ise, daha önce Kahramanmaraşspor’da forma giydikleri dönemde takıma önemli katkıları bulunmuş ve sezon başında tekrar takıma kazandırılmıştı. Daha önceki oynadıkları dönemdeki performanslarından çok çok uzak olan bu iki oyuncunun, bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamaması, tutuk oyunları ve moralsiz olmaları takım için sıkıntı oluşturulacağı düşünülerek, özellikle Yavuz Hastoprakçılar'ın raporu doğrultusunda takımdan gönderilmesi kararlaştırıldı. Onur Berber ve Veli Torun’la da görüşülüp sözleşmeleri fesih edildi.

 

İKİNCİ YARIDA BAMBAŞKA BİR TAKIM OLACAK

İkinci yarıya ciddi bir başlangıç yapmak isteyen ve özellikle ikinci yarının ilk haftalarında çıkış yakalamak isteyen Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, savaşan ve mücadeleci bir takımın yanında yetenekli ve etkili bir takım kurmak istemesi, hatasız bir ikinci yarı için en azından bu sezon ligde kalabilecek bir kadro hazırlama çabasında… İkinci yarıda büyük bir çıkış yakalamak isteyen Yavuz Hastoprakçılar, “İkinci yarıda bambaşka bir Kahramanmaraşspor için çalışmalarımız sürüyor. Yönetime hazırladığımız raporlar doğrultusunda başkanımız ve yönetim kurulumuz, yeni bir Kahramanmaraşspor oluşturmak için har türlü çabayı gösteriyorlar. Onlardan istediğimiz futbolcuları takıma kazandıra bilirsek, inanıyorum ki ikinci yarıda fırtına gibi bir Kahramanmaraşspor olacak. İkinci yarı bizim için daha çok zorlu geçeceği için bizde takımımızı ona göre hazırlıyoruz. Öncelik olarak alt sıralardan kurtulmak istiyoruz. Daha sonra ise gidebildiğimiz yere kadar üst sıralara tırmanıp, rahatlamak istiyoruz” dedi.

 Haber: İLKER YİYEN