Site Logo

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA 2. YARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto 2. Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da futbolcular 6 günlük izinin ardından toplanarak, mesaiye başladılar.

İlk yarı karnesin çok kötü olan Kahramanmaraşspor, ikinci yarı hazırlıklarını yapmak için geçtiğimiz Cumartesi toplanarak, ikinci yarı hazırlıklarına başladılar. 2014-2015 futbol sezonu ilk devresinin bitiminin ardından Kahramanmaraşspor, ikinci devre hazırlıklarına erken başlıyor. Bu hafta toplanacak olan temsilcimizin devre arası kamp programı da belli oldu. Kahramanmaraşspor, yapılacak olan transferler ile birlikte devre arası hazırlıklarını Antalya da kamp yaparak gerçekleştirecek. Kırmızı beyazlılar ikinci devrenin ilk maçı olan Ankaragücü maçı haftasına kadar çalışmalarını Antalya da sürdürecek.

Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar yönetiminde toplanan Kahramanmaraşspor’lu futbolcular, ilk gün kısa bir ter idmanı yaptı. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampıyla sürdürecek olan Kahramanmaraşspor, ilk hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, ikinci etap çalışmalarını ise Antalya’da yapacak. İkinci yarının ilk maçına kadar Antalya’da kamp çalışmalarını sürdürecek olan Kahramanmaraşspor, İkinci devrenin ilk maçına kadar kampını burada tamamlayacak.

İlk etap çalışmalarında kadro derinliğini ve takımdaki oyuncuların performanslarını değerlendirip, sakat oyuncuları da bir kez daha gözden geçirecek olan Teknik heyette, ikinci yarı hazırlık programını ve hazırladıktan sonra daha detaylı çalışmalara başlayacak. Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar’ın hazırlayacağı rapor doğrultusunda da takımdan ayrılması beklenen futbolcularla görüşülüp yollar ayrılırken, takıma kazandırılmak istenen yeni transferin listesini de yönetime sunarak, ikinci yarıda bir çok oyuncuya kadrosuna katmak istiyor.

Şu sıralar Ankara ve çevre illerde transfer çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, birçok önemli futbolcuyla görüştüğü ve Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar’dan aldığı ilk raporlar doğrultusunda takımdaki yetersiz olan mevkilere gerekli takviyelerin yapılması bekleniyor.

Özellikle ikinci yarının ikinci etap çalışmaları olan Antalya kampına yetiştirilmeye çalışılan nokta transferler, Antalya kampı sırasında uyum sorunun atlatılması için büyük çaba sarf ediliyor.  Ankara’da bir çok kulüple görüşmelerini sürdüren Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’dan birkaç futbolcu için söz almış, rotayı diğer mevki oyuncularına çevirmişti.

Kahramanmaraşspor’un en büyük zaafı olan gol yollarındaki eksikliği için önemli bir santrafor adayı ile görüşmelere başlayan Kulüp Başkanı elindeki alternatif oyuncularla dirsek teması kurup, listenin ilk sırasındaki veya ikinci sırasındaki santrafor adayını mutlaka bitirmeye çalışıyor. Orta saya ve ön libero için de bir çok oyuncunun bulunduğu liste de ise Gençlerbirliği’nden gelecek haberler doğrultusunda hareket etmek isteyen Başkan Ceyhan, daha çok Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar’ın özellikle üzerinde durduğu oyuncularla görüşmeleri yoğunlaştırıyor. 

Haber: İlker YİYEN