Site Logo

O TARAFTAR BİZDE OLSA BİZ ŞAMPİYONDUK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor ligin 16. Haftasında karşılaştığı Birlik Nakliyat Düzyurtspor’u Teknik direktörü Ömer Ortakudaş, Kahramanmaraşspor taraftarına hayran kaldığını belirtti.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor taraftarının bir türlü benimseyemediği taraftar kitlesini Birlik Bakliyatspor Kulübü benimsedi ve gıpta ile hayran kaldığını açıkladılar.

DÜZYURTTAN KAHRAMANMARAŞ TARAFTARINA ÖVGÜ

Yıllardır Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçlarına ve renklerine gönül veren Kahramanmaraş taraftarını Trabzon ekibi Birlik Nakliyatspor Kulübü Övgüler yağdırdı. Kahramanmaraş’ın Kulüpleri ise sınıfta kaldı. Yerel TV kanalı bile Övmekte aciz kaldığı ve Taraftar övme yerine Övmekle bitiremediği Bando ekibine övgü yağdırırken Taraftara hayran Kalan Trabzon ekibi oldu.

“PUAN ALMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI”

 Ligin 16. Haftasında Kahramanmaraş deplasmanına gelen ve Kahramanmaraşspor’a 12 Şubat Stadyumunda 2-1 mağlup olan Birlik Nakliyat Düzyurtspor Kulübü Teknik direktör Ömer Ortakudaş yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor karşısında da kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirterek, “Kaybetmek hesabımızda yoktu. Kazanmamız ya da puan almamız gereken bir maçtı, çünkü bulunduğumuz yerden memnun değildik. Maalesef Kahramanmaraşspor karşısında Taraftarına ezilerek maçı kayıp ettik” dedi.

“KEŞKE KAHRAMANMARAŞLILAR KADAR DÜZYURTLULARDA TAKIMINA SAHİP ÇIKSA”

Kahramanmaraşspor taraftarına hayran kaldığını ifade eden Ortakudaş, “Kahramanmaraşspor taraftarları maçın her karesinde yer aldı. Takımlarına her anlamda destek verdiler. Zaman zaman maç içerisinde aşırıya da giderek sahaya koltuk fırlattıkları bile oldu. Maçın ilk yarısı dişe diş bir mücadele şeklinde geçti. Bu yarıda karşılıklı goller vardı. İkinci yarı ise dengeler değişti. Üst üste net 4 gol pozisyonu yakaladık ama atamadık, onlar bir gol daha buldu. Gol yollarındaki beceriksizliğimiz maçın sonucunu tayin etti.  Bir an önce toparlanıp bu kayıp puanları telafi etmemiz gerekiyor. Kahramanmaraş taraftarı kadar taraftarımız olsa Önümüzde engel olmaz ve taraftarla bir çok maçın üstesinden gelir hatta Şampiyonluğa bile ulaşırız. Keşke Kahramanmaraşlılar gibi Düzyurtlular da takımına sahip çıkabilse” diyerek dert yandı.

DÜZYURTSPOR'DA ÇİFTE AYRILIK

Diğer yandan Kahramanmaraşspor yenilgisi sonrası Birlik Nakliyat Düzyurtspor da 2 futbolcu yollarını ayıran isimler oldu. Ligin son haftasında şok ayrılıkla karşı karşıya kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor Kulübü Çağdaş Topal ve Emre Özülgen ile yollarını ayırarak son maça bu iki futbolcudan yoksun çıkacak. Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yaptığı açıklamada, orta saha oyuncuları Çağdaş Topal ve Emre Özülgen'le karşılıklı görüşerek yollarını ayırdıklarını belirtti. Ortakudaş, "2 oyuncumuzla dün gece görüşerek karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Söylenecek fazla söz yok. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

HABER: İLKER YİYEN