Site Logo

TARAFTARDAN POLİSLERE KARANFİL JESTİ

Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneğinden Stadyumda görev yapan polislere karanfil jesti…

Son zamanlarda futbolda saha olayları ve özellikle saha güvenliğini korumaya çalışan Emniyet güçlerinin uygulamaları taraftarı canından bezdirmişti. Daha önce saha boşaltma, ayakkabı çıkarma ve güvenlik, Kamera tespiti gibi olaylara tepki veren taraftarlar bu sefer tepkilerini sahaya sırt dönerek Emniyeti protesto etmişlerdi. Son zamanlarda yaşanan Tribün olayları ile ilgili olarak Gazetecileri bilinçlendiren Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, olaylara vakıf olduğunu gerekli tedbirleri aldıklarını ifade etmişti.

ÖNCE ZEYTİN DALI SONRA KARANFİL

Geçen hafta Pazar günü oynanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor-Anadolu Üsküdar karşılaşmasında iyi niyetli ve olumlu emniyet tedbirleri dikkatlerden kaçmayarak Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılaşmada görevlendirilen polis memuru sayısı düşürülürken, her karşılaşmada tribünde taraftarın yanında oturan polis memurları da maç boyunca merdiven boşluklarında bekledi. Geri kalan emniyet güçleri ise stadyum dışında bekletilirken, bu hava taraftarın da performansına yansıdı. Anadolu Üsküdar maçında tribünlere çıkmayan ve taraftarı tahrik edici davranışlardan kaçınan emniyet güçlerine gösterdikleri hoş görüden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Hoş görüden dolayı Emniyet müdürlüğüne teşekkür etmişlerdi. Aradaki buzun erimesi ile birlikte Kahramanmaraşspor maçında da Stadyumda görev yapan Polis memurlarına karanfil dağıtan taraftarlar bütün polis teşkilatı kucaklaştı.

BU DAVRANIŞ TAKDİRLE KARŞILANDI

son haftalarda Emniyet güçleri ile taraftarlar arasında yaşanan güzel tablo bütün tribünlerden büyük alkış aldı. Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik ve Ömer Gürlek’in ve bazı spor severlerin önderliğinde maç öncesinde bütün emniyet teşkilatı adına verilen karanfiller spor kamuoyunda taktirle karşılandı. son haftalarda Emniyet, çevik kuvvet ve taraftarlar arasında yaşanan dostluk rüzgarları Birlik Nakliyat Düzyurtspor maçı öncesinde karanfillerle perçinlendi. Tribünleri dolduran futbolseverler uzun süre emniyet güçlerini alkışladı. Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneğinin örnek ve özverili davranışı ve emniyetin güler yüzlü birimi ve taraftar ile emniyet güçlerinin bütünleşmesinde önemli rolü olan Emniyet Müdürlüğü personelleri ile kucaklaşması günün en anlamlı olayı oldu.

Haber: İlker YİYEN