Site Logo

DİyarbakIr BBS 2-1 KahramanmaraŞspor

Spor Toto 2. Kırmızı Grupta Amedspor’a (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor) konuk olan Kahramanmaraşspor, müthiş oyununa rağmen 2-1 yenildi. Maçın son dakikalarında ise Ebubekir ve Fahri kırmızı kart gördü. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 15. Hafta maçında deplasmandaAmedspor’un konuğu olan Kahramanmaraşspor, 1-0 geriye düşmesine rağmen 1-1’lik skoru yakalayıp, daha sonra Ebubekir ve Fahrinin gördüğü iki kırmızı kart sonucu, maçın son dakikalarında yediği golle 2-1 mağlup oldu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımdan biri olan Kahramanmaraşspor, 16. Sıradaki Diyarbakırspor’a karşı 2-1 yenilerek hem taraftarını üzdü, hemde üzüntülü olarak Kahramanmaraş’a dönmek zorunda kaldı.

İlk yarıda deplasmanda oynamanın dezavantajı ile önce rakibini durdurup, kontra ataklarla da rakibini vurmaya çalışan Kahramanmaraşspor, ilk yarıda istediği oyunu sergileyip, 0-0’lık sonuçla soyunma odasına gitti. İlk yarıda kontra ataklarla da bulduğu gol pozisyonlarından faydalanamayan Kahramanmaraşsporlu oyuncular, Diyarbakır taraftarının da büyük baskısına maruz kaldı. Taraftar baskısından psikolojik olarak kurtulmaya çalışıp, rakibi Diyarbakır’ı vurmaya çalıştı.

İkinci yarının ilk dakikalarında Diyarbakırspor’un attığı golle 1-0 geriye düşen Kahramanmaraşspor bu gole cevabı gecikmedi, 61. Dakikada Ebubekir’in kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalan Kahramanmaraşspor, 69. Dakikada Tufan Deniz’in attığı golle skora dengeyi getirip, maçı kontrolü altına almaya başladı. Ancak bu dakikalardan sonra 10 kişi kalan Kahramanmaraşspor skoru korumaya çalışırken, 84. Dakika da Fahri Genç’in ikinci sarıdan yediği kırmızı kartla 9 kişi kaldı ve Diyarbakırspor bu dakikalardan baskısını artırırken, maçın uzatma dakikalarında ikinci golü bularak 2-1 öne geçti. Uzatma dakikaları sonrası maçı bitiş düdüğüyle Kahramanmaraşspor, Diyarbakırspor deplasmanından 2-1 yenik ayrıldı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dakika 1′: ilk Düdük Çalıyor ve Maç Başlıyor.

Dakika:14′: Kahramanmaraşspor’da Fahri Genç hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika:19′: Kahramanmaraşspor’da oyuncu değişikliği; Hayrettin Cengiz oyundan çıkarken Mehmet Ballı oyuna giren isim.

 Dakika 39′: Diyarbakır BŞB takımında Ertan Koç hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 40′: Kahramanmaraşspor takımında Volkan Bekçi, sarı kart görüyor.

Dakika 45′: Kahramanmaraşspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Erdinç Kedikli çıkıyor ve yerine Taha Bartu Bulut oyuna giriyor.

Dakika 45′: İlk Yarı Tamamlandı Skor 0-0

Dakika 53′: Diyarbakır BŞB takımında Kamil İçer, sarı kart görüyor.

Dakika 54′: Diyarbakır BŞB takımında oyuncu değişikliği; Mansur Çalar oyundan çıkarken Caner Erdoğan oyuna giren isim.

Dakika 57′: Kazanılan penaltıyı Caner Erdoğan kaçırıyor.

Dakika 57′: Ertan Koç Diyarbakır BŞB takımını öne geçiren golü atıyor: 1-0.

Dakika 60′: Kazanılan penaltıyı Dede Çelik kaçırıyor.

Dakika 61′: Maçta daha önce sarı kart gören Ebubekir Şentürk, ikinci sarı kartını görerek oyundan atılıyor. Temsilcimiz K.Maraşspor 10 Kişi Kaldı

Dakika 69:’ Tufan Deniz Gelen skora dengeyi getiriyor: 1-1.

Dakika 73′: Kahramanmaraşspor’da oyuncu değişikliği; Veli Torun oyundan çıkarken Sercan Uslu oyuna giren isim.

Dakika 84′: Diyarbakır BŞB takımında oyuncu değişikliği; Abdullah Çetin oyundan çıkarken Samet Yeniceli oyuna giren isim.

Dakika 84′: Maçta daha önce sarı kart gören Fahri Genç, ikinci sarı kartını görerek oyundan atılıyor.

Dakika 90′: Diyarbakır BŞB takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Sercan Özçelik çıkıyor ve yerine Sadat Şahin oyuna giriyor.

Dakika 90+2′: Kahramanmaraşspor takımında Onur Berber hakem Yiğit Peşin tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Dakika 90+3′: Sadat Şahin Diyarbakır BŞB takımını öne geçiren golü atıyor. 2-1

Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Diyarbakır BŞB: 2 – Kahramanmaraşspor: 1

 

MAÇIN KARNESİ

AMEDSPOR 2 KAHRAMANMARAŞSPOR 1
Stat: Şilbe Amedspor Tesisleri
Hakemler : Yiğit Peşin , Mert Türk , Nurettin Demir , Resul Özdemir.
Amedspor : Serkan İpek , Barış Ataş , Ertan Koç , Yusuf Yağmur , Abdullah Çetin , Kamil İçer , Erhan Eren , Mansur Çalar , Ercüment Balıkçı , Şehmus Özer , Sercan Özçelik.
Kahramanmaraşspor: İlke Ege , Volkan Bekci , Tufa Deniz Gelen , Onur Berber , Özcan Dağ , Dede Çelik , Fahr Genç , Erdinç Kedikli , Veli Torun , Hayrettin Cengiz , Ebubekir Şentürk.
Goller: Dk.56 Ertan Koç Dk.90+2 Sadat Şahin  ( Amedspor  )  Dk.69 Tufan Deniz Gelen                ( Kahramanmaraşspor )
Sarı Kartlar : Dk.39 Ertan Koç , Dk.53 Kamil İçer ( Amedspor ) Dk.14 Fahri Genç , Dk.39 Volkan Genç , Dk.14 Fahri Genç , Dk.61 Ebubekir Şentürk , Dk.90 Onur Berber ( Kahramanmaraşspor )
Kırmızı Kartlar : Dk.90 Ebubekir Şentürk , Dk.84 Fahri Genç ( Kahramanmaraşspor