Site Logo

KMS'NİN SAVAÇCI ABİSİ

Kahramanmaraşspor’un 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramazan Durdu istikrarlı oyunu ve aldığı sorumlulukla takımda liderlik yapıyor. Oynadığı oyunla da savaşçı kimliğine bürünüyor.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kahramanmaraşspor’da 31 yaşındaki orta saya oyuncusu Ramazan Durdu, takımda en yaşlı oyunculardan biri olmasıyla birlikte, hem yaş olarak takımda ağabeylik yaparken, hem de oynadığı futbolla takım arkadaşlarına profesyonellik dersi veriyor.

Bu sezon başında Konya Anadolu Selçukspor’dan transfer edilen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, şuana kadar oynadığı futbolla ve takımda liderlik görevini üstlenmesiyle herkesin takdirini kazanıyor.

Kişilik ve karakter olarak ta beyefendiliği, efendiliği ve saygısı ile de takımda büyük saygınlık kazanan orta saya oyuncusu Ramazan Durdu, oynadığı maçlarda da mücadelesi ve sorumluluk alması ile kalitesini ispatlıyor.

Bu sezon ilk maçtan itibaren bütün maçlarda görev alan bu istikrarıyla da takımda vazgeçilmez oyuncu olan Durdu, Ziraat Türkiye Kupası ve lik maçı ile birlikte oynanan 14 maçta da görev aldı. İstikrarlı futbolunun yanında en zor görevleri de üstelenirken takımının tek penaltıcısı olmasıyla birlikte, duran toplarda da topun başına geçip takını yönlendiriyor.

Orta sahada ofansif ve defansif göreviyle 31 yaşında olmasına rağmen en mücadeleci görev adamı. Rakip takımların ataklarını kesmeye çalışan, hücum organizasyonlarında da takımı yönlendirip atağa kalkması için tüm enerjisini sahaya yansıtıyor.

Oynadığı maçlarda en fazla faule maruz kalan, fizik gücünü maçın 90 dakikasına yayıp, bitmek bilmeyen enerjisi ile istikrar abidesi olan Ramazan Durdu, kendisine her ne kadar faul yapılsa da görevini en iyi şekilde yapıp, takım arkadaşlarına profesyonellik dersi veriyor. Orta sahada rakiplerin faullerine sık sık maruz kalan Durdu, bu faullere karış dik durup savaşçı bir kimlik sergiliyor.

Bitmek bilmeyen enerjisiyle birlikte sahanın her yerine koşmaya çalışan, şuana kadar en çok faule maruz kalan Durdu, kendine iyi bakıp, sakatlanmamak için ise büyük çaba sarf ediyor. Kahramanmaraşspor’un en istikrarlı oyuncusu olarak mücadele eden Durdu, penaltılarda topun başına geçerek takımını bütün penaltı atışlarını filelerle buluşturuyor. Şu ana kadar kullandığı 3 penaltı atışını da göle çeviren 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Ramazan Durdu, iki ayağını da çok iyi kullanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası ve lig maçlarıyla birlikte oynadığı 14 maçta 6 sarı kart (İnegölspor maçında 2. Sarı’dan Kırmızı kart) gören Ramazan Durdu’nun şu ana kadar sakatlık yaşamaması da büyük sevinçle karşılanıyor.

Haber: İlker YİYEN