Site Logo

ASLANLAR BANDIRMAYA BİLENİYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurupta bu hafta sonu deplasmanda Bandırmaspor ile karışlaşacak olan Kahramanmaraşspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

 

Kırmızı Gurupta 13. Hafta maçında Bandırmaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Karamanmaraşspor, dün yaptığı çift kale maçı ile devam etti.

13. Hafta da deplasmanda Kırmızı grupta lideri Bandırmaspor hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor, Altay maçı ile başlayan yükselen performansını devam ettirmek istiyor. Altay maçı ile yakalanan moral ve motivasyonla birlikte oynanan oyun kalitesini her geçen gün artırmak isterken, evinde oynadığı Tepecikspor galibiyetiyle de daha da hırslanmış şekilde…

Dün yapılan antrenmanda futbolcuların morallerinin üst seviyede olduğu gözlenirken, yapılan çift kale maçta hırslı oyunlarıyla da dikkat çektiler.

Futbolcularının moralli ve hırslı bir şekilde Bandırmaspor maçına hazırlandığını belirten, Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar ise futbolculardaki hırs ve moralden oldukça memnun olduğunu söyledi.

Bandırmaspor’un gücünün farkında olduklarını belirten Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, “Bendırmaspor’un kendi evinde oynayacağı için bu maçın değeri daha çok önem kazanıyor. Biz deplasmanda oynayacağımız için rakibimizin gücünün farkında olarak oynayacağız. Tabii ki bu maçta grubun lideri ile oynayacağız. Şuana kadar da Bandırmanın kendi evinde mağlubiyeti yok, iki kezde berabere kalmışlar. Bu yüzden güçlü bir rakiple oynadığımızın farkındayız. Her ne kadar güçlü bir rakip olsalar da bizde güçlü ve istekli bir takıma sahibiz. Oradan 3 puanla dönmek için bütün kozumuzu sahaya süreceğiz” dedi.

Hastoprakçılar, “Rakibimizi iyi analiz ettik, özellikle bek oyuncularının zaaflarını ve etkili oyuncu olduklarını biliyoruz. Sağ ve sol bekleri takımlarının en etkili oyuncuları, bunlarla birlikte uzun boylu forvet hatlarına sahipler, kendi sahamızda hücum oyuncularına ve özellikle forvet oyuncularına baskı uygulayıp, onların top oynamalarına fırsat vermezsek, biz oyunumuzu oynayıp bunu da rakibimize hissettirirsek etkili olacağımıza inanıyorum. Bandırmaspor mücadele olarak da çok mücadeleci bir takım, ona göre kadromuzu da şekillendirip, hazırlıyoruz. Bu maçta bütün oyuncularımızdan beklediğim şu rakibimizi önce durdurup, koşarak oyunu ısırarak mücadele etmelerini istiyorum. Gönlümüzden geçen son haftalarda yakaladığımız havayı bu maçta da devam ettirip, bu deplasmandan 3 puan alarak dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Grup lideri Bandırmaspor ile deplasmanda karışlaşacak olan Kahramanmaraşspor’da, son haftaların formda ismi Dede Çelik cezalı olması ve bu maçta oynayamayacak olması sebebiyle, takımdan ayrı çalışırken, düz koşu ve beşli gurup halinde top kapma çalışmasıyla devam etti.

Sakat olan iki oyuncu Sercan ve Veli takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakat olan Veli takımla birlikte çalışmalara başlamasına rağmen, Bandırmaspor deplasmanına götürülüp, son antrenmana göre kadroya alınmayacağı belirlenecek, büyük ihtimalle de kadroya dahil edilebileceği öğrenildi. Sakat olan diğer oyuncu Sercan’ın ise form tutması ve fiziki olarak hazır hale getirilmesi için ise çalışmalar sürdürülüyor. İlerleyen haftalarda formasına kavuşup korda da yerini alacağı bildirildi.

Haber: İlker YİYEN