Site Logo

İŞ ADAMI GÜRLEKTEN KAHRAMANMARAŞSPOR’A ÇİÇEKLİ MORAL!

Kahramanmaraş'ın resmi tek derneği olan Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarlar Derneği Yöneticisi İş Adamı Ömer Gürlek, Zorlu Tepecik maçı öncesi Kahramanmaraşspor’a morla çiçeği takdim etti.

Kahramanmaraş taraftarını Birlik Beraberlik için 1 çatı altında toplamaya çalışan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ve Edeler Grubu 12 Şubat Stadyumunda Tepecikspor müsabakasında tribünlerde şov yaptı. Kapalı Tribününde Edeler Grubu ile karşılıklı takıma destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarı Derneği takımına sahip çıkarak takıma moral verdi.

KAHRAMANMARAŞSPOR’A MORAL ÇİÇEĞİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yönetiminden İş Adamı Ömer Gürlek Kahramanmaraşspor’un 11. Hafta karşılaşması olan ve iş sahada konuk ettiği Tepecikspor müsabakası öncesi Takım Kaptanı Ramazan Durdu’ya Kahramanmaraşspor adına moral çiçeği takdim ederek başarılar diledi.  Bu karşılaşmada Takımlarına 90 dakika destek veren Kırmızı- Beyaz sevdalıları bu desteğin karşılığını ise 3-1lik skor ile aldı. Kale arkaları haricinde ki tüm tribünlerin büyük çoğunluğunu dolduran Kahramanmaraşspor sevdalıları üzerine düşen görevi yaparak tam not aldı. Takımlarından galibiyet bekleyen Kırmızı- Beyaz sevdalıları verdiği desteğin karşılığını bu maçta almış oldu. 90 dakika boyunca takımlarına müthiş destek veren Kırmızı- Beyazlı taraftarlar 3-1 biten maçın sonunda 12 Şubat stadyumundan şampiyon olmuş gibi sevinerek ayrıldılar. 

Haber: İlker YİYEN