Site Logo

CEYHAN:''BU MAÇI MUTLAKA ALACAĞIZ''

Kahramanmaraşspor kulüp Başkanı M. Fatih Ceyhan, Tepecik maçını taraftarımızın desteği ile alacağız dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un Kulüp Başkanı M. Fatih Ceyhan Tepecik maçını aşıp zeminden kurtulmak istediklerini belirtti.

12 Şubat Stadyumunda yarın saat 13:30’da oynanacak maçı Eskişehir Bölgesinden Oktay Taş yönetirken, Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Ceyhan, tüm taraftarlara seslenerek, “Bu maçtan mutlaka üç puan almamız gerek, yarın oynanacak olan Tepecikspor maçında bütün Kahramanmaraş’lı taraftarları bu maça bekliyoruz. Bu maçtan istediğimiz puanı almak için taraftarlarımızında büyük desteğine ihtiyacımız var! Alt sıralardan üst sıralara tırmanmak için taraftarlarımızın desteği şart, çünkü oyuncularımız sahada mücadele ederken, onlara moral ve motivasyon sağlayabilecek, taraftarlarımın vereceği yürekten destek itici bir güç olacak. Yürekten desteklerine ihtiyacımız var” dedi.

İKİ ÖNEMLİ OYUNCUSUNDAN EKSİK!

Tepecikspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Kahramanmaraşsporda cezalı olan iki önemli oyuncunun eksikliği sıkıntı oldu. Altay maçında sarı kart gören Onur Berber ile Tayfun Özkan Tepecik maçında cezalı duruma düşerken, bu iki önemli oyuncunun eksikliğinde ileri uçta sıkıntı yaşayacak olan Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktör Yavuz Hastoprakçılar, bu iki önemli silahın eksikliğini gidermeye çalışıyor.

TEPECİKSPOR ŞANSIZLIĞI!

Spor Toto 2. Lig 12. Hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Kahramanmaraşspor ile Tepecikspor maçında, ev sahibi Kahramanmaraşspor’un Tepecikspor’a karşı şansı pek iyi gitmiyor. Daha önce oynadıkları son dört maçta Tepecik, Kahramanmaraşspor’a karşı iki galibiyet bir beraberlik alırken, Karamanmaraşspor tek galibiyetini 2012-2013 sezonunda Spor Toto 2. Lig maçında kendi evinde 3-1 skor ile elde etti. 2012-2013 sezonunun ikinci maçında ise Kahramanmaraşspor deplasmanda Tepecikspor ile 1-1 berabere kaldı.

TEPECİKSPOR’DA SIKINTIDA

Kırımızı grupta 14. Sırada bulunan İstanbul takımlarından Tepecikspor’da zor günler geçiriyor. Ligde istikrasız görüntüsüyle dikkat çeken Tepecik, aldığı mağlubiyetlerle derin yara aldı. Oynadığı 11 maçtan sadece 2 galibiyet alırken, 5 maçtan beraberlikle ayrılıp, 4 yenilgi aldı. 11 maçta attığı 17 gole karşılık, 20 gol kalesinde gören Tepecikspor, son oynadığı Gölbaşıspor’u ise kendi evinde 4-1 mağlup etti. Aldığı 11 puanla 14. Sırada olan turuncu-yeşilli takım, alt sıralardan kurtulmaya çalışırken, istediği istikrarı bir türlü yakalayamadı.

TEPECİK’TE TANIDIK İSİM!

Tepecikspor’un son günlerde formda oyuncusu olan Sinan Kurumuş, daha önce geçtiğimiz yıl PTT 1. Ligin ikinci yarısında Kahramanmaraşspor’a transfer olmuştu. PTT 1. Ligin ikinci yarısında Kahramanmaraşspor’a transfer olan Sinan Kurumuş, kendisinden beklenen performansı bir türlü gösteremeyerek, istikrarsız bir görüntü çizmiş sezon sonunda da sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilmişti.

Bu sezon Tepeceksipor’un kadrosuna dahil olan Sinan Kurumuş, şu ana kadar attığı 7 golle de takımının en golcü oyuncusu oldu. Son oynanan Gölbaşıspor’a karşı iki gol kaydeden Sinan Kurumuş, son günlerde yükselen performansıyla Tepecikspor Teknik direktörü Engin Çalışır’ın gözüne girmeyi başardı.

Haber:İlker YİYEN