Site Logo

"TakImImIzIn prestİjİ İçİn galİbİyet gerekİyor"

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. Tur mücadelesine çıkacak olan Kahramanmaraşspor tarih yazmaya hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlılar, rakibi Centone Karagümrük’ü elemesi halinde kupada gruplara kalacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor Ziraat Türkiye Kupası’nda sahasında Centone Karagümrük’ü konuk ediyor. Bugün saat 13:00’da başlayacak mücadeleyi kazanarak gruplara kalmayı isteyen kırmızı-beyazlılar, bu önemli karşılaşmada şehri de kendilerine destek olmaya bekliyor.
Konu ile ilgili Manşet Gazetesi Spor Servisine bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bu önemli karşılaşmaya tüm Kahramanmaraş halkını davet etti. Ceyhan, Türkiye kupası maçı ile ligde de bir çıkış yakalamayı arzu ettiklerini kaydederek, sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Takım olarak maddi ve manevi sorunlarımızın bir çoğunu hallettik. Bundan sonraki süreçte sportif başarı için de hem teknik kadromuzun hem de oyuncularımızın elinden geleni yapacağına inanıyorum. Bu iyileşmenin de Ziraat Türkiye kupası ile başlayacağını düşünüyorum. Belki de Kahramanmaraşspor tarihinde ilk defa böyle önemli bir turnuvada bu sonuca ulaşmış olacak. Hedefimiz bu şehrin takımını daha iyi seviyelere getirmektir. Bunu da hep birlikte yapacağımızı düşünüyorum. Bugün Ziraat Türkiye kupasında çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Karagümrük’ün dişimize göre bir rakip olduğunu düşünüyorum. Sahaya çıktığımızda taraftarımızın da büyük desteğine ihtiyaç duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kahramanmaraşspor’a inanan ve güvenen bir taraftar kitlesine sahibiz. Bu taraftara şehrin tüm kesiminden katılım olmasını ve maçta takımını desteklemesini arzu ediyoruz. Takıma karşı gösterilen bu destek ve ilgi başarı olarak geri dönecektir.”

“GRUPLARIN KAHRAMANMARAŞ’A KATKISI BÜYÜK OLACAK”
Ziraat Türkiye Kupası’nda Kahramanmaraşspor’un rakibini mağlup etmesiyle gruplara kalacağını vurgulayan Ceyhan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraşspor artık her konuda kendini güçlendiren ve bozulan vizyonunu toparlayan bir kulüptür. Tabi yönetim olarak bizler başarı için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki maçlar sahada kazanılıyor. Biz futbolcumuzun sahaya çıkması için elimizden geleni yapıyoruz. Sahaya çıktıktan sonra onlarda başarı için ellerinden geleni yapıyorlar. Karagümrük maçında ise hem oyuncularımızdan hem de taraftarımızdan iki kat performans bekliyoruz. Gruplara kalmamız bizim için çok önemlidir. Takımımızın prestiji için, şehrimizin reklamı için bu karşılaşmadan başarılı bir şekilde ayrılmamız gerekiyor. Burada turu atlayan taraf olmamız Kahramanmaraşspor’un kupada ses getireceği anlamına geliyor. Grubumuza en azından dört büyük dediğimiz ya da süper ligin köklü ekiplerinden biri denk gelecektir. Bu da şehrimizin o takımı görmesi ya da takımının hangi seviyelere geleceğinin ispatı olacaktır. Bu nedenle bugün oynayacağımız maçın bizim için önemi çok büyüktür. Taraftarımız da takımını bu maçta yalnız bırakmasın.”

“ÖĞRENCİLER TAKIMINI YALNIZ BIRAKMASIN”
Resmi tatile denk gelen karşılaşmaya özellikle öğrencilerin ilgi göstermesini isteyen Ceyhan, “29 Ekim Cumhuriyet bayramı vesilesiyle yarın öğrenci arkadaşlarımızı bu maça özellikle bekliyoruz. Bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirledik. Bu özel karşılaşmaya tüm hemşerilerimizin gelmesini istiyoruz. Özellikle öğrenci kardeşlerimiz takımını tribünde yalnız bırakmasın. Onlar için de bu uygun bilet fiyatlarında takımının maçını izleme şansını sunuyoruz” dedi.

Haber: Cebrail SARI