Site Logo

TakImImIzda 3 puan hesaplarI!

Kahramanmaraşspor'da, kulüp basın sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, sahalarındaki GASKİ Spor maçını kazanmak istediklerini bildirdi.
Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, ligin bitimine 3 hafta kala gruplarında lider olduklarını, en yakın takipçileriyle aralarındaki puan farkının 4 olduğuna dikkati çekti.

GASKİ Spor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını ve bugün yaptıkları son çalışmayla kampa girdiklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti: ''İskenderun Demirçelikspor maçını kaybederek, şampiyonluk yolunda çok değerli 3 puan kaybettik. Ancak, grubumuzda lideriz ve en yakın takipçimizle aramızdaki puan farkı dört. GASKİ Spor maçında tek hedefimiz sahadan galibiyetle ayrılabilmek. Eğer, bu maçı kazanmayı başarabilirsek, şampiyonluk hedefimize büyük ölçüde ulaşmış oluruz.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın, ligin bitimine 3 hafta kala, ele geçirdiğimiz avantajı sonuna kadar koruyacağız ve şampiyonluk hedefine ulaşacağız.'' Nalbantbaşı, kart cezalısı olan kaptan Orhan Terzi ile Zafer'in GASKİ Spor maçında forma giyemeyeceğini kaydetti.