Site Logo

MARAŞ’IN GÜCÜ BÜYÜKŞEHİR’DE!

Kahramanmaraş’ın ilk Bayan Futbol takımı Maraşgücüspor Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneğini ziyaret etti.

Kurulduğu günden buyana Kahramanmaraş’ın takımlarına eşit mesafede yaklaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Deneği son günlerde yaptığı aktivitelerle spor gündeminde çok yer alıyor. İyi günde, kötü günde takımlarının yanlarında olduklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Şehrin takımlarına her zaman sahip çıkacaklarını birlik beraberlik içerisinde başarıya ulaşacaklarını ifade ediyorlar. Takımlarına verdikleri desteklerden dolayı spor kamuoyunda takdirle karşılanan Kahramanmaraş’ın Tek spor Taraftarları Derneğini Kahramanmaraş’ın ilk Bayan Futbol takımı Maraşgücüspor Kulübü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Kahramanmaraşspor spor da hem tesisleşme hemde sportif faaliyet anlamında çağ atladığını ifade ederek bu altın çağın Bayan futbol takımı çiçeği olduğunu ifade etti.

“SİZ VARSANIZ BİZDE VARIZ”

Futbol takımları olmadığı sürece kendilerinin olmayacağını ifade eden Başkan Özçelik, “Şehrimizde spor oldukça yaygınlaşan ve gelişen bir dal. Özellikle futbol, Güreş, Voleybol gibi spor dallarında popüler bir şehir marka bir şehir haline geldik. Şehrimizde 2 profesyonel, birçok sayıda amatör takımlarımız var. Bunların yanı sıra ise 2 tanede Bayan futbol takımımız mevcut. Bilirsiniz ki Futbol taraftarsız, taraftar futbolsuz olmaz. İkisi bir birini tamlayan ve bütünleyen olmazsa olmazlardandır. Biz Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlar Derneği olarak şehrimizin sportif alanlarına hükmetmeye, takımlarımızı tribünlerde motive etmeye, onların 12. Adamı olmaya çalışan bir spor Taraftar Derneğiyiz. Tek bir çatı altında eşit mesafelerde yaklaşan Tek taraftar derneğiyiz. Şehirde başka taraftar Derneği yok. Grup çok ama resmi olarak taraftar Derneği yok. Aslında bir dernek daha olsa rekabet olur” dedi.

“REKABET OLMAZSA BAŞARIYA ULAŞILAMAZ”

Bayan Futbol takımına rekabetin önemini anlatan Başkan Özçelik, Rekabet içerisinde olmak bir birinin yapmak istediğini faaliyete geçirmek ve başarıya bir an önce ulaşmayı sağlar. Şimdi Kahramanmaraş’ta 2 tane Bayan Futbol takımı var. 2 futbol takımımızda da bir birinden temiz çiçek gibi futbol anlamında da başarılı. Siz 3-4 sezondur faaliyettesiniz, onlar ise 2 sezondur faaliyette. Aranızda tatlı rekabet olduğu sürece başarı kendi kendiliğinden gelir. Bu nedenle rekabet her zaman başarıyı göğüsler. Keşke Kahramanmaraş’ta 2 tane taraftar Derneği olsa da bizde rekabet içerisine girsek. Farklı farklı organizasyonlar gerçekleştirsek. Bu nedenle tekiz ve kendimizce başarılıyız. Siz rekabet içerisindesiniz ve başarılı bir kulüpsünüz. Mustafa Hocamın ve Özlem hocamın gayretleri ile daha da başarılı olacaksınız” diyerek başarıların devamını diledi.

“SİZ BİZİM ÇİÇEKLERİMİZSİNİZ”

BİZ Taraftar Derneği olarak sizleri birer çiçek olarak görüyoruz diyen Başkan Özçelik, “Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği olarak şehrimizde hangi branşta olursa olsun onun 12. Adamı olmaya hazırız. Bize ihtiyaç duyulduğunda bize davet geldiğinde veya bizim haberimiz olduğunda takım ayrımı gözetmeksizin her kesin yanındayız. Takımlarımızın içerisindeki Maraton yoğunluğundan yana olamasak ta kalbimiz sizinle. Bu zamana kadar sizlerin yanında size tribünlerde destek olamadık ama her zaman sosyal paylaşım sitelerinde ve bunulduğumuz ortamda sizlerin başarısından bahsediyoruz. Siz bizim için birer çiçeksiniz. Bayan futbolunun şehirde bir ivme olduğunu hatırlatırım. sizlerin başarısına en yakın zamanda tribünlerde ortak olacağız” ifadelerini kullandı.

“SİZLER KAHRAMANMARAŞ’I TEMSİL EDİYORSUNUZ”

İyi ki Liginiz deplasmanlı bir lig, diyen Başkan Özçelik, “ Sizler gittiğiniz şehirlerde Kahramanmaraş’ın adını duyurmaya çalışıyorsunuz. İyi ki Liginiz deplasmanlı bir lig. Kahramanmaraş Bayan ekibi gelmiş demeleri bile yetiyor. Bu tabi şehir tanıtımının yanı sıra sizler açısından da çok önemli. Oynadığınız oyunla beğeni ile dış transfer yapsanız, kendinizi kurtarmış olursunuz. Şehir içinde deplasmanlı olmasaydı işler sadece Şehre bağlı kalacaktı. Bu yönden de şanslısınız. Kahramanmaraş ta şanslı bu nedenle sizlerin Kahramanmaraş’ı temsil ettiği gibi Kahramanmaraş’ta sizleri temsil ediyor” dedi. 

“12 ADAM SAHADA OLUNCA TAKIM ATEŞLENİYOR”

Taraftar desteğiyle takımlarının motive olduğunu ve oyuncuların daha iyi oynadığına dikkat çeken Özçelik, “Derneğimiz gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. Bu derneği kurarken amacımız takım çevresinde bütünlüğü sağlamaktı. Biz Takımlarımızı sahamızda ve deplasmanda en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Biz taraftarlara düşen görev takımımızı güzel tezahüratlarla desteklemektir. Bunu Sadece Kahramanmaraş Belediyespor için değil Kahramanmaraşspor ve diğer Takımlarımız içinde yapıyoruz. Biz ayrım yapmadan takımlarımızı destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğiz” dedi.

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

Şehrin takımlarına tam destek verdiklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Başkanı Dursun Özçelik;  “Amacımız Birlik Beraberlik içerisinde Takımlarımızı Kahramanmaraş halkıyla bir bütün haline getirmektir. Kahramanmaraşlı sporseverlerle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin takımlarını hak ettiği yere getirmek için biz taraftarlar olarak elimizden gelen tüm çabayı çalışma arkadaşlarımızla gösteriyoruz. Birlik Beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz sürece başarıda arkasından gelecektir” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

HABER: İLKER YİYEN