Site Logo

“TARAFTARIMIZA BAYRAM HEDİYEMİZ OLSUN”

Kahramanmaraşsporlu başarılı forvet oyuncusu Tayfun Özkan, Gölbaşıspor ağlarına 2 gol bıraktı ve “Bu galibiyet taraftarlarımıza bayram hediyemiz olsun” dedi.

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un başarılı forvet oyuncusu ve takım kaptanı Tayfun Özkan, Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bingölspor’a attığı gol ile ağları sarmaya başlamıştı.

Ligde kötü sonuçlara dur diyemeyen Kahramanmaraşspor deplasmanda Gölbaşıspor galibiyeti ile dönüşü şehirde sevinç yararttı. Deplasmanda Tusubasha lakaplı Tecrübeli oyuncu Tayfun Özkan Gölbaşıspor deplasmanında Sercan Uslu’nun muhteşem golü ile başlayan gol perdesini peş peşe 2 gol atarak takımına galibiyeti getirdi.

Sezon başından bu yana çok sayıda gol pozisyonu bulmasına rağmen bir türlü skor yapamayan tusubasa lakaplı oyuncu kupa maçında Kahramanmaraşspor’un Bingölspor ağlarına bıraktığı ilk golü atmıştı. Kritik hafta da Gölbaşıspor deplasmanında peş peşe 2 gol daha atan Tayfun maç sonrası yaptığı açıklama da “Arkadaşlarımı kutluyorum. Birlikte muhteşem bir maç çıkardık. Sercan’ın attığı gol ile öne geçtik. Sonra da iki gol atmak bana nasip oldu. Takımımız iyi yolda devam ediyor. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Emeklerine ve yüreklerine sağlık. Bu galibiyet ve goller taraftarlarımıza bayram hediyemiz olsun” dedi.