Site Logo

AYDEMİR VEDA MESAJI YAYIMLADI!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un geçen hafta Teknik Direktörlüğü görevi bırakan Recep Aydemir veda mesajını Sosyal paylaşım aracılığı ile yaptı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un ligde aldığı sonuçlar neticesinde teknik direktör Recep Aydemir ile yolların ayrıldığı öğrenilmişti. Geçtiğimiz sezon başı göreve gelen daha önce uzun yıllar Kahramanmaraşspor forması da giymiş olan Recep Aydemir ve ekibi görevi bırakmış ve takımla ilişkisini kesmişti. Görevi bırakması ile birlikte memleketine dönüş yapan Tecrübeli Teknik Direktör Recep Aydemir, Kahramanmaraş Halkına ve spor kamuoyuna veda mesajını sosyal paylaşım aracılığı ile duyurdu. Veda Mesajında aydemir şu ifadeleri kullandı; “2 Sezondur görev yaptığım Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulübünden 29 Eylül 2014 itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Görevde bulunduğum süre içerisinde bana ve ekibime her zaman destek olan geçen sezonki ve bu sezonki yönetim Kurulumuza, birlikte çalıştığım futbolcu Kardeşlerime, Kulüp personeline, Kahramanmaraş Halkına ve Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİP HELALLİK İSTEDİ

Gazetemiz’i de özel Telefonla arayan Recep Aydemir, Gazetemiz spor yazarlarından İlker Yiyen’le uzun uzun sohbet ederek Gazetemiz çalışanlarına desteklerinden dolayı Teşekkür edip Helallik istedi.  Kahramanmaraş sevdasının 28 yıl önce cereyan ettiğini ifade eden Aydemir, Kahramanmaraşspor’un kendisi için ilk göz ağrısı olduğunu söyledi. 2 Sezon boyunca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a hizmet ettiğini ifade eden Recep Aydemir, Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu şehrin büyük değerleri olduğunu ifade ederek Kahramanmaraşspor’un kötü günlerde olması şehrin sporseverine dokunduğu gibi kendisine de dokunduğunu ifade etti.

“KAHRAMANMARAŞSPOR İLK GÖZ AĞRIM”

Aralıksız 10 Yıl formasını giydiği, 7 yıl kaptanlık yaptığı, bir dönem teknik direktörlük, bir dönem yardımcı antrenörlük yaptığı Kahramanmaraşspor’un durumunu değerlendiren Teknik Direktör Recep Aydemir, “Ben Kahramanmaraş’a geleli 28 yıl olmuş. Ben 87 yılında Kahramanmaraş’a geldim. Şimdi ise 2014 yılındayız. Bu 28 yıllık süreç içerisinde takımına ne kadar sahip olduğunu, ne kadar sevdiğini, ne kadar arkasında olduğunu hep beraber görmüş, yaşamış bir kişi olarak Kahramanmaraşspor’u bir değer olarak biliyorum. O benim ilk göz ağrımdır. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da benim için ayrı bir değer.

“BÜYÜKŞEHİR BENİM EVLADIM”

Kahramanmaraşspor benim ilk göz ağrım Büyükşehir Belediyespor ise benim evladım diyen Aydemir, “Orada benim evlatlarım var. Onlarla ayrıldım ama onlarla o havayı telaffuz edeceğim. Ben takımın başına geldiğim günden bu yana takıma şekil vermeye çalışıyordum. Alt yapıdaki gençlere bile şans vermeye çalışıyordum. Takımın başına geldiğimde iskelet bir kadromuz dahi yoktu. Dolayısı ile yeni bir takım kurmak hakikaten çok kolay olmuyor. Yeni arkadaşların bir arada uyumu da kolay olmuyor. Tamda işler iyiye giderken Kupa maçı ve Van maçı talihsizlikleri ile takımımız zarar gördü. Bu nedenle de Yönetimimiz bir karar aldı ve o karar doğrultusunda da takımla ilişkimi kestim. Demek ki buraya kadarmış. İnşallah Evlat olarak gördüğüm Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu sezon 2. Lige adını yazdırır. Buradan yeni ekip ve yöneticilerime başarılar diliyorum. Geldiğim günden bugüne kadarki süreçte bizlere ve takımımıza gösterdiğiniz destekler ayrıca teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

 

Haber: İlker YİYEN