Site Logo

DEPLASMANDA KIRMIZI -BEYAZ YÜKSELİŞ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor deplasmanda kükrüyor. Ligde kötü sonuçlar alan Kahramanmaraşspor önce deplasmanda 0-1 Kırklarelispor ardından Gölbaşıspor’u 0-3 yenerek deplasman fatihi oldu.

Kahramanmaraşspor Ankara deplasmanında Gölbaşıspor'u 3-0 mağlup ederek Taraftarına 3 puanı 3 golle Bayram hediyesi etti...

Spor toto 2.Lig Kırmızı gurup'ta Ligin 6.Haftasında Kahramanmaraşspor deplasmanda Gölbaşıspor'a fena patladı. 31. dakika Sercan USLU 41 ve 61 dakikalarda Tayfun ÖZKAN'IN golleri ile Kahramanmaraşspor 6.haftayı 6 puanla tamamlayıp Taraftarlarına Bayram tadında 3 puan ikramının da bulundu. Kahramanmaraşspor'lu Futbolcular alınan bu galibiyet ile Bayrama Moralli bir şekilde girerek Rakip takımlara ligin kalan maçlarında gözdağı verdi.

İÇ SAHADA ZEMİNDEYİZ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor evinde oynadığı 3 karşılaşmada da mağlubiyet alarak taraftarını üzdü. İç sahada MKE Ankara gücüne, Gümüşhanespor ve Nazili’ye mağlup olan Kahramanmaraşspor sadece 1 gol atabildi. 4 gol kalesinden çıkaran Kahramanmaraşspor iç sahada son sırada 0 puanla yer alıyor.

DIŞ SAHADA LİDERİZ

Kendi sahasında mağlubiyetten kurtulamayan Kahramanmaraşspor deplasmanda aslan kesiliyor. Deplasman maçlarında sadece Göztepe mağlubiyeti yaşayan Kahramanmaraşspor Kırklarelsispor ve Gölbaşıspor’u mağlup ederek dış sahada liderliği göğüslüyor. Dış saha da oynadığı 3 maçta 2 galibiyet alan temsilcimiz 1 mağlubiyet almış 4 gol atmış, kalesinde 1 gol görmüş, deplasmandan 6 puan hanesine yazdırdı.

GENEL DE 13’ÜNCÜ SIRADAYIZ

Kahramanmaraşspor ligde 2 galibiyet, 4 mağlubiyetle lige kötü bir giriş yapan takımlar arasında yerini aldı. Deplasman galibiyetleri alan Kahramanmaraşspor’un hiç beraberliği bulunmuyor. Bu zamana kadar 6 müsabakaya çıkan Kahramanmaraşspor 2 galibiyet, 4 mağlubiyet alırken kalesinde 5 gol görüp, rakip kaleyi 5 kez havalandırdı. Puan olarak ise 6 puana sahip olan Kahramanmaraşspor genel puanlamada 13. Sırada yer aldı.

Haber: İlker YİYEN